Momente emoţionante în emisiunea „La Măruță”. Părinții care lucrează în străinătate, aduşi să-și vadă copiii

Echipa lui Cătălin Măruță a izbucnit în lacrimi la finalul unei emisiuni de dinainte de Paște, după ce mai mulţi părinți care lucrează în străinătate au fost aduşi în platou ca să-și vadă copiii.

15 apr. 2023, 13:49
Momente emoţionante în emisiunea „La Măruță”. Părinții care lucrează în străinătate, aduşi să-și vadă copiii
Momente emoţionante în emisiunea "La Măruță". Părinții care lucrează în străinătate, aduşi să-și vadă copiii

Momente emoţionante în emisiunea „La Măruță”. Echipa emisiunii de la Pro TV a adus împreună mai multe familii despărțite de viață, în condiţiile în care peste cinci milioane și jumătate de români trăiesc în străinătate, potrivit datelor oficiale.

Românii au renunţat la casele și locurile copilăriei, și-au lăsat părinții, și-au lăsat copiii și au plecat în străinătate, la muncă. Au lipsit din cele mai frumoase și importante momente din viața celor dragi, nu au fost acolo când copiii lor au terminat școala ori când aceștia s-au căsătorit sau au devenit părinți la rândul lor, scrie Libertatea.

Citeşte şi: Nelu Curcă din „La Bloc” i-a spus lui Cătălin Măruţă că este „păcătos”. „Vezi că te paște treaba asta la Pro TV!”

Sebastian a fost crescut de bunici până la opt ani, ei l-au dus la școală, la colindat, bunica fiind cea care i-a pregătit mereu mâncarea preferată. La 8 ani, Sebastian a plecat în Italia, acum are 24 de ani și este bucătar  extrem de apreciat. „I-am pus poza pe frigider, de câte ori plecam sau veneam vorbeam cu Sebi. Îi spuneam Bombonel”, a povestit bunica, aprobată de soțul ei. Cu ajutorul Pro TV, bunicii l-au vizitat în Italia, fiind vizibil emoționați de întâlnire.

Elena Chirilă a plecat acum 20 de ani la muncă, în Roma, şi a lăsat acasă doi copii. A îngrijit bătrânii altora, a muncit zi și noapte, și, din cauza programului, nu a reușit niciodată să se întoarcă în România, la fiul și la fiica sa de Crăciun sau de Paște. Totul până anul acesta, când echipa emisiunii de la Pro TV a adus-o în România pentru a petrece, după 20 de ani, în sfârșit, Paștele alături de copiii ei.