Nelu Curcă din „La Bloc” i-a spus lui Cătălin Măruţă că este „păcătos”. „Vezi că te paște treaba asta la Pro TV!”

Actorul care a intrepretat personajul Nelu Curcă în celebrul serial „La Bloc” i-a făcut dezvăluiri uriașe lui Cătălin Măruță. Acesta a explicat care este motivul pentru care s-a retras la mănăstire și a mărturisit că este păcătos.

13 apr. 2023, 21:16
Nelu Curcă din „La Bloc” i-a spus lui Cătălin Măruţă că este „păcătos”. „Vezi că te paște treaba asta la Pro TV!”

Mihai Coadă este actorul care a intrepretat celebrul personaj Nelu Curcă în serialul românesc „La Bloc”. Acesta a fost invitat în ultimul episod al podcastului lui Cătălin Măruță. Fostul actor a decis să iasă din lumina reflectoarelor și să își dedice viața lui Dumnezeu. În discuția cu prezentatorul TV, acesta a mărturisit că este „păcătos”.

Citește și: Andra și Cătălin Măruță au luat cina alături de o artistă de talie internațională. Imagini de la întâlnirea secretă

Mai exact, preotul a subliniat că este vorba despre un păcat în care multe persoane publice au tendința să pice, chiar și fără sa își dea seama. Acesta i-a și oferit lui Cătălin Măruță un sfat duhovnicesc și i-a împărtășit și mai multe învățături de viață.

„Mândria e păcatul cu care e cel mai greu de luptat. Vezi că te paște treaba asta la PRO TV. Ești vedetă. Dar vezi să nu ți-o amețească Diavolul chestia asta că ai trecut peste mândrie. Vrând, nevrând, făcând treaba asta… Îți mai trimite Dumnezeu și timp de smerenie, sunt convins de treaba asta. Îți face bine că te spovedești”, este sfatul duhovnicesc pe care Cătălin Măruță l-a primit de la Mihai Coadă, în podcastul postat pe YouTube.

Replica lui Cătălin Măruță nu a întârziat să apară: „Cred că am trecut peste lucrul ăsta”, i-a răspuns prezentatorul de la ProTV lui Mihai Coadă.

În cadrul discuțiilor purtate la podcastul lui Cătălin Măruță, Mihai Coadă a mărturisit care a fost motivul care a stat la baza deciziei lui de a se retrage în mănăstire și să aleagă calea lui Dumnezeu.

„Sunt un mirean păcătos care vine la mănăstire și vreau să mă asimilez lor. Aici e Casa Domnului, ai întâlnire cu Dumnezeu aici, este o oază duhovnicească extraordinară. Nu e rupere de lume. Noi nu plecăm din lume, ne rugăm pentru lume.”, a declarat fostul actor.

Serie de dezvăluiri la podcastul lui Cătălin Măruță

Fostul actor i-a dezvăluit lui Cătălin Măruță că și-a înșelat soția și că acesta este unul dintre cele mai mari păcate. A mai adăugat că își recunoaște greșeala și că doar prin spovedanie și căință își poate verifica sufletul.

„Am căzut într-un păcat greu, adulterul. Eu am greşit şi poate că i-am nenorocit viaţa. De multe ori cazi, dar prin spovedanie reuşeşti să treci peste ele. Am stat singur trei ani, nu ştiam ce să fac. Voiam să mă călugăresc, îmi venea să-mi las meseria, Cătăline. Nu mai puteam s-o practic. Veneam de la filmări noaptea târziu şi nu mai puteam să mă rog. Ca actor, ocupi spaţiu din tine cu vieţile altor personaje. Aici e problema. Uneori, mulți actori confundă. Uite, eu acum nu mai pot să scap de Nelu Curcă. Se întreabă lumea ce m-a făcut să mă retrag, că eram celebru, eram la PRO TV, aveam bani, ce m-a făcut să las totul şi să aleg viaţa duhovnicească? Conştiinţa m-a făcut. Dacă te adoarme conştiinţa, eşti un mort viu. Dumnezeu vrea să-i mântuiască pe toţi, dar vrea să facă şi omul un pas. Omul să facă un pas şi El face o mie”, a mărturisit Mihai Coadă în podcastul Acasă la Măruţă.

Citește și: Cât câștigă Eva Măruță din Tik Tok la doar șapte ani. Sumă uriașă de bani pentru o singură postare