Momente emoționante pentru stăpânul unui câine! Și-a găsit patrupedul care a fost furat și vândut pentru 120 de lire sterline

Cel mai bun prieten al omului este fără doar și poate câinele. Un bărbat s-a reîntâlnit cu patrupedul său care i-a fost furat și vândut pentru 120 de lire sterline.

08 dec. 2022, 19:47
Momente emoționante pentru stăpânul unui câine! Și-a găsit patrupedul care a fost furat și vândut pentru 120 de lire sterline

Joel Banks se plimba alături de cățelul său aprape de casa în care locuia, în Londra. La un moment dat acestuia i s-a făcut rău și s-a prăbușit. Un trecător a sunat la numărul de urgență 999, iar când medicii au ajuns la fața locului, s-au întâlnit cu doi bărbați care le-ar fi spus că îl cunosc pe Joel și că ar putea avea grijă de cățelul acestuia, în vârstă de un an. Joel a fost transportat la spital, iar a doua zi când s-a întors acasă nimeni nu știa unde este patrupedul său, spre disperarea lui.

Patrupedul a fost furat și vândut pentru 120 de lire sterline

Joel a fost extrem de trist. După zile întregi în care a căutat-o pe Ghost, patrupedul care îi era atât de drag, a fost contactat de o persoană. Persoana cu pricina i-ar fi mărturisit lui Joel că ar fi cumpărat-o pe Ghost dintr-un pub cu 120 de lire sterline.

Citește și : Proprietarul unui câine spune că a fost amendat cu 5.000 de lei pentru că a refuzat să își sterilizeze patrupedul: „Stă în curte, nu are contact cu alții”

„Am primit un apel de la un bărbat care cumpărase câinele de la un pub din Sydenham pentru doar 120 de lire sterline în urmă cu trei zile”, povestea bărbatul conform mirror.co

Joel a fost șocat la aflarea veștii și a încercat să facă tot posibilul să o aducă pe Ghost acasă. Totul e bine când se termină cu bine, și asta pentru că Joel s-a reîntâlnit cu patrupedul, iar momentul a fost foarte emoționant, mai ales că Joel și Ghost erau foarte apropiați.

Citește și : A crezut că a fost jefuită, îi lipseau mulți bani din geantă. Ulterior a aflat că Daisy, cățelușa ei, a fost hoțul, de fapt. De necrezut ce a putut face patrupedul cu ei!

„Este oarecum mai slab și mai ușor decât înainte și, în mod evident, este foarte tulburat și speriat, dar este pe patul lui, cu păturile și jucăriile lui și cu toată dragostea din lume”, a povestit acesta conform sursei menționate anterior.