Momente esențiale din viața Biancăi Dragușanu

Caţavencii au ales cele mai importante etape din biografia Biancăi Drăguşanu. 

RomaniaTV.net
26 nov. 2012, 09:01
Momente esențiale din viața Biancăi Dragușanu
1983 – Vine pe lume Bianca Drăgușanu, într-o fabrică din sud-estul Asiei în care copii plătiți cu 1 dolar pe lună confecționează figurine de plastic.
 
1987 – Bianca merge la o grădiniță din Petroșani alături de ceilalți copii de vârsta ei, însă de câteva ori educatoarea o confundă cu un obiect de plastic și o încuie în dulap, laolaltă cu jucăriile.
 
1988 – Primele probleme de sănătate ale Biancăi. Din cauză că dopul nu asigură o închidere etanșă, aerul iese din ea și pielea începe să-i atârne.
 
1989 –  Bianca își dă seama de impostura Elenei Ceaușescu atunci când vede că soția președintelui nu știe ce polimeri intră în componența ei și a altor asistente de platou.
 
 
1992 – Bianca Drăgușanu are probleme serioase cu alimentația, întrucât organismul ei nu poate procesa carne. Ca să o hrănească, părinții Biancăi cumpără de Crăciun un porc de plastic, la fel de artificial ca ea. Se pare că animalul suferise numeroase operații estetice pentru a arăta fabulos  pe scena emisiunii ”Dansez pentru tine”, motiv pentru care șoriciul din frunte era de fapt șorici de pe spate, grefat chirurgical pentru a elimina ridurile.
 
1997 – Din cauza unei urgențe medicale, Bianca Dragușanu ajunge la vulcanizarea din Petroșani, unde tânăra e peticită, ca să nu mai piardă aer.
 
1999 – Deși încă o adolescentă, Bianca începe să aibă gânduri sumbre și decide ca după moarte să-și doneze corpul unei fabrici de peturi.
 
2001 – În timp ce prietenele ei merg la plajă, Bianca evită soarele, ca să nu i se lipească iar de șezlong spinarea topită.
 
2002 – Își dă seama că a făcut cea mai mare prostie din viața ei atunci când a dat bani pe lecții de înot. Orice mișcări ar executa în apă, Bianca rămâne la suprafață atât timp cât e bine umflată și dopul stă închis ca lumea.
 
2006 – Ajunsă la București, Bianca începe să se laude prin cafenelele din Dorobanți că e verișoară de gradul 3 cu o sacoșă de la Zara.
 
2009 – Botezatu suferă o adevărată dramă atunci când își dă seama că, deși el îmbătrânește continuu, Bianca va arăta la fel și peste 800 de ani, deoarece nu se va fi biodegradat.