Momente grele în județul Dolj. Viceprimarul mort în Grecia e condus pe ultimul drum de familie și prieteni. Copiii și soția sunt răpuși de durere

Momente cumplite pentru familia viceprimarului mort în vacanța din Grecia. Acesta a murit la câteva zile după ce a serbat aniversarea baiatului lui de doar 11 ani, după ce i s-a făcut rău în camera de hotel.

11 aug. 2022, 13:41
Momente grele în județul Dolj. Viceprimarul mort în Grecia e condus pe ultimul drum de familie și prieteni. Copiii și soția sunt răpuși de durere

E o liniște apăsătoare în localitatea Grecești, din județul Dolj. Astăzi, soția, cei doi copilași ai viceprimarului, dar și întreaga comunitate l-au condus pe ultimul drum. Sute de persoane au mers să-și ia rămas bun de la viceprimarul lor. A fost o zi foarte tristă pentru toți, iar pentru familie va urma cea mai grea perioadă pe care a traversat-o până acum.

Viceprimarul comunei doljene Greceşti, Daniel Sorin Calu, a murit sâmbătă, în timp ce se afla în vacanţă în Grecia. Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, a suferit suferit un accident vascular şi a încetat din viaţă.

Daniel Sorin Calu avea funcţia de viceprimar în comuna Greceşti, însă îndeplinea atribuţii de primar, după ce primarul comunei a fost găsit incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate, potrivit GDS.

Soția viceprimarului din județul Dolj: „S-a pus în genunchi, iar apoi a căzut lângă mine în pat”

Soția viceprimarului din Dolj, care s-a stins din viața în Grecia, e răpusă de durere și încă refuză să accepte că cel care i-a fost alături atâția ani o va veghea de sus de acum.

„Trebuia să fie cea mai frumoasă vacanță, trebuia să fie vacanța noastră pentu că el nu voia niciodată să plece din țară în străinătate. Trei, patru zile a fost de vis în acea vacanță, i-a plăcut enorm de mult. Seara ne-am întors din croazieră de pe vas, am mâncat, a făcut un duș, ne-am culcat, pur și simplu nu a spus că l-ar durea, că l-ar deranja ceva. Când s-a trezit, l-am văzut că s-a ridicat, s-a pus în genunchi, iar în câteva secunde a căzut înapoi lângă mine în pat, nu mai putea să mai respire.

Copiii erau în somn, i-am trezit din somn în țipete, nu mai nimeream nici ușile să le deschid. Am chemat salvarea, a spus ca e un accident vaslcular, l-a dus la spital. Asteptam o mică speranță, au spus că a facut o hemoragie masivă și nu au putut să mai facă nimic. L-am trimis în țară cu niște străini, cu niște oameni sufletiști, ne-au ajutat”, a declarat soția viceprimarului din Dolj la RomâniaTv.

Citește și Viceprimarul comunei doljene Greceşti a murit în timpul unei vacanţe în Grecia. A făcut infarct în faţa soţiei şi a copiilor