Viceprimarul comunei doljene Greceşti a murit în timpul unei vacanţe în Grecia. A făcut infarct în faţa soţiei şi a copiilor

O nouă tragedie în vacanță în Grecia! Viceprimarul comunei doljene Greceşti a murit în fața copiilor și șoței sale după ce a făcut infarct.

08 aug. 2022, 13:39
Viceprimarul comunei doljene Greceşti a murit în timpul unei vacanţe în Grecia. A făcut infarct în faţa soţiei şi a copiilor

Viceprimarul comunei doljene Greceşti, Daniel Sorin Calu, a murit sâmbătă, în timp ce se afla în vacanţă în Grecia. Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, a suferit suferit un accident vascular şi a încetat din viaţă.

Citeşte şi: Vacanţă cu peripeţii în Grecia.Ţeapa luată de un grup de turişti români: „La 12 noaptea căutam cazare pentru 9 persoane”

Viceprimarul Daniel Sorin Calu se afla în vacanţă alături de soţie şi de cei doi copii când a avut loc tragedia. Trupul neînsufleţit al viceprimarului se află în Grecia şi urmează să fie repatriat în România pentru a fi înmormântat.

Citeşte şi: Momente de panică pe o insulă din Grecia. Un rechin uriaş apărut aproape de ţărm, mărturiile cutremurătoare ale turiştilor: „Nu am vrut să fiu următoare lui masă”

Daniel Sorin Calu avea funcţia de viceprimar în comuna Greceşti, însă îndeplinea atribuţii de primar, după ce primarul comunei a fost găsit incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate, potrivit GDS.