Momente grele la priveghiul lui Gabi Luncă. Fiica artistei a izbucnit în plâns: „Mă ustură inima că a plecat în suferinţă”

Momente grele la priveghiul lui Gabi Luncă. Fetele artistei au decis să organizeze o comemorare a mamei lor, într-o sală mare, încăpătoare, la Romexpo, acolo unde vor putea veni oamenii care au iubit-o să îşi ia rămas bun.

05 apr. 2021, 17:37
Momente grele la priveghiul lui Gabi Luncă. Fiica artistei a izbucnit în plâns: „Mă ustură inima că a plecat în suferinţă”
Momente grele la priveghiul lui Gabi Luncă

Momente grele la priveghiul lui Gabi Luncă. Slujba va fi oficiată fără trupul neînsufleţit al lui Gabi Luncă, deoarece artista a murit infectată cu coronavirus.

Sunt momente grele pentru toată familia. Acum are loc o slujbă de comemorare pentru Gabi Luncă şi se va face şi un priveghi, fără sicriul cu trupul artistei, acesta aflându-se încă la Institutul de Medicină Legală din Bucureşti. Potrivit imaginii, se respectă întocmai regulile de distanţare, dar şi de protecţie. Familia, apropiaţii şi cei care au venit la priveghiul artistei păstrează distanţa regulamntară faţă scenă. Toată lumea poartă mască.

Priveghiul lui Gabi Luncă are loc la Romexpo

Citeşte şi: EXCLUSIV. Gabi Luncă, ultimele cuvinte. Fiica regretatei artiste: „Ştiţi ce mi-a spus?”

Momente grele la priveghiul lui Gabi Luncă

Toată lumea este îndurerată, fiica artistei a izbucnit în plâns, în timp ce vorbea de mama ei. „Va fi îngropată în cimitirul unde tatăl meu este acum şi unde a fost înmormântat primul lor copil, care a decedat acum mulţi ani, acela este cimitirul. Este în apropierea casei noastre. Aşa a fost dorinţa dumneaei şi am vrut să i-o respectăm.

Mă ustură inima că a plecat în suferinţă. De-ar fi murit în patul ei…„, a declarat Estera Onoriu.

Gabi Luncă va fi condusă pe ultimul drum marţi, 6 aprilie, în cimitirul din Dămăroaia. Slujba de înmormântare va avea loc la ora 14:00.

De la cine s-ar fi infectat Gabi Luncă cu coronavirus

Cunoscuta cântăreaţă de muzică lăutărească

s-a stins din viaţă vineri seara, la Spitalul din Ilfov, la vârsta de 83 de ani. Artista a ajuns acolo după ce a contractat virusul care dă bătăi de cap întregii planete, iar din păcate, pentru Gabi Luncă a fost mortal.

Cântăreaţa avea 83 de ani și făcea parte din categoria cea mai predispusă la infectarea cu temutul virus. Estera Onoriu, fiica sa cea mai mare, crede că mama ei s-a contaminat cu SARS-COV2 de la menajera casei.

Din cercetările noastre, îmbolnăvirea mamei s-ar datora menajerei noastre. Ea e cea de la care ar fi plecat boala. Nu a ştiut, nu a realizat în timp util că a luat boala, la rândul ei, iar când a făcut, era prea târziu, fiindcă în cazul mamei s-a impus foarte repede spitalizarea sa, dată fiind şi vârsta pe care o are”, a declarat recent Estera Onoriu, fiica mai mare a lui Gabi Luncă.