Momente grele pentru Carmen Şerban. „Are paralizie de gradul 1”

Carmen Șerban trece de o bună vreme printr-o perioadă mai neplăcută deoarece tatăl său stă foarte prost cu sănătatea. Este paralizat și se află în scaun cu rotile. Artista a oferit informații de ultimă oră despre starea părintelui său.

RomaniaTV.net
08 iul. 2017, 17:59
Momente grele pentru Carmen Şerban. „Are paralizie de gradul 1”

Gheorghe Șerban are paralizie de gradul 1, așa că nu se poate descurca deloc singur depinde de o altă perosană. Fiica sa, Carmen Șerban, îl vizitează foarte des.

„Tata are paralizie de gradul 1, foarte grav. Are vreo 10-12 operaţii. Noi ne bucurăm că reuşim să îl ţinem chiar şi în scaun cu rotile, cu beţe. Merg foarte des la el.” a declarat artista la „Star Matinal”.

Vedeta a mai detaliat și care este starea ei de sănătate și cum mai reușește să țină în frâu kilogramele.

„Şi eu am fost răcită. Eu aveam probleme cu sistemul imunitar. Acum nu mai răcesc chiar atât de puternic. (…) Merg foarte des la biserică. Sunt mai liniştită de când merg constant. Eu am mai mulţi duhovnici. (…) Nu am ţinut dietă, m-am consumat puţin şi asta a determinat să slăbesc. Nu am ţinut nicio dietă. Nu mănânc pâine. Eu nu sunt fană paste făinoase. Mănânc foarte multe fructe, legume.” a adăugat Carmen Șerban.

Carmen Șerban este o cântăreață de manele și muzică etno. Ea a avut colaborări cu artiști precum Adrian Minune și Nicolae Guță. Alte colaborări includ două albume alături de Irina Loghin și două albume împreună cu Romică Țociu și Cornel Palade. Cel mai mare succes solista l-a înregistrat cântând solo, albumele sale având vânzări impresionante de fiecare dată.