Momente grele pentru familia astrologului Mădălina Manole. Femeia a fost condusă pe ultimul drum

Familia și prietenii și-au luat adio de la Mădălina Manole, astrologul mort la doar 39 de ani în urma unui stop cardio-respirator.

03 feb. 2023, 11:14
Momente grele pentru familia astrologului Mădălina Manole. Femeia a fost condusă pe ultimul drum

Astrologul Mădălina Manole a murit luni la doar 39 de ani. Familia și prietenii au condus-o pe ultimul drum. Slujba religioasă a fost oficiată la Biserica Sf. Mare Mucenic Gheorghe, din localitatea Răcari, județul Dâmbovița. Mădălina Manole își va duce somnul de veci în cimitirul din localitate.

Potrivit unor surse din apropierea familiei, Mădălina Manole a fost internată în spital în 2022 după ce a suferit de „colică abdominală, deshidratare completă și blocaj renal”.

Vestea trecerii în neființă a venit ca un adevărat șoc pentru toți cei care au cunoscut-o. Prietenii au lăsat o mulțime de mesaje emoționante pe internet. “Așa cum, probabil, unii dintre voi au aflat deja, Mădă a plecat aseară într-o lume mai bună. Vom reveni cu informații despre ziua când ne vom despărți, doar fizic, de ea, imediat ce vom avea detalii. Vă mulțumim!”.

„Zbor lin printre stele, Mădălina! Sufletul tău să călătorească spre o lume dreaptă, iubitoare și caldă. Condoleanțe familiei și prietenilor!”, „Nu pot sa cred! Tot sper sa fie o glumă a Facebook. Dacă este adevărat Dumnezeu s-o odihnească în pace și drum lin către îngeri și către tatăl el! Dar cu mama ei cum rămâne? Cum poate duce atâta durere? Doamne câteodată nu te înțelegem, numai tu știi sa le orânduiești.”, „Durere fără margini! Greu de înțeles! Greu de acceptat! Ai plecat prea repede….! Nu te vom uita! Vei fi mereu în inima noastră, a celor care te-am cunoscut! Nu vom uita chipul tău frumos, zâmbetul, bunătatea, vorba blândă! Dumnezeu sa te odihnească în pace, Mădă! Condoleanțe, doamna Daniela!”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii pe care oamenii le-au lăsat la postarea care anunță moartea Mădălinei.