Momente grele pentru Simona Halep: soacra sa, internată în spital! Cum se simte mama lui Toni Iuruc

Genica Iuruc, mama lui Toni Iuruc şi soacra Simonei Halep, este internată în spital, după ce a apelat la medici pentru câteva investigații amănunțite.

12 oct. 2021, 18:19
Momente grele pentru Simona Halep: soacra sa, internată în spital! Cum se simte mama lui Toni Iuruc

Momente grele pentru Simona Halep: soacra sa, internată în spital! Genica Iuruc a fost dusă la un spital privat din Capitală chiar de către fiul său. Toni Iuruc a vizitat-o pe mama sa și s-a asigurat că aceasta are parte de cele mai bune condiţii.

Momente grele pentru Simona Halep: soacra sa, internată în spital!

Mama lui Toni Iuruc a fost internată, luni, la un spital privat, de lux, din București. Din informațiile obținute de Cancan se pare că este vorba de câteva investigații medicale. Din fericire, la mijloc nu ar fi probleme grave de sănătate. Toni Iuruc își vizitează mama zi de zi, pentru a se asigura că totul este în ordine.

Anunţ radical făcut de Ion Ţiriac. Decizia o afectează şi pe Simona Halep: „Asta se întâmplă peste tot în lume!”

Genica Iuruc este o persoană discretă și rare sunt momentele în care iese în evidență. Soacra Simonei Halep este un important om de afaceri în domeniul imobiliarelor și, chiar dacă este considerată a fi o femeie bogată, nu lasă să se înțeleagă deloc acest lucru. În urmă cu 11 ani, mama lui Toni Iuruc a rămas văduvă, iar de atunci nu și-a mai refăcut viața. Soțul ei, tatăl lui Toni Iuruc, s-a stins după o lungă luptă cu o boală nemiloasă.