Momente GROAZNICE la Roland Garros. Alexander Zverev şi-a luxat glezna şi a urlat de durere chiar pe teren. Rafa Nadal este în a 14-a finală la openul francez VIDEO

Tenismanul spaniol Rafael Nadal s-a calificat vineri în finală la Roland Garros după ce germanul Alexander Zverev a abandonat din cauza unei accidentări, înaintea tie break-ului din setul secund.

03 iun. 2022, 20:16
Momente GROAZNICE la Roland Garros. Alexander Zverev şi-a luxat glezna şi a urlat de durere chiar pe teren. Rafa Nadal este în a 14-a finală la openul francez VIDEO

Zverev s-a retras când era condus cu 7-6 (10/8), 6-6 după un meci foarte echilibrat de mai bine de trei ore. Germanul pierduse greu primul set în faţa lui Rafael Nadal şi împinsese şi setul al doilea tot la tie-break, dar a fost forţat să abandoneze.

Setul secund a avut un debut straniu, cu 8 break-uri în primele 9 game-uri. Zverv a fost primul care și-a valorificat serva și a condus apoi cu 2-4, dar în cele din urmă s-a ajuns din nou la tiebreak.

Din păcate, la chiar prima minge, pe serviciul germanului, Zverev a suferit o accidentare gravă la glezna dreaptă, piciorul său blocându-se pe zgura umedă. Asta a dus la o posibilă entorsă, el fiind scos din teren în scaun cu rotile, după ce imediat după accidentare, germanul a strigat de durere timp de câteva momente, căzut pe zgura terenului.

După o pauză de câteva minute, Zverev a revenit în arenă în cârje, anunțând că e nevoit să abandoneze.

Nadal va juca a 14-a sa finală pe zgura pariziană împotriva câştigătorului semifinalei care îi opune, tot vineri, pe norvegianul Casper Ruud (8 ATP) şi croatul Marin Cilic (23 ATP).

Citeşte şi: Gabriela Szabo, dată afară de la şefia CSM Bucureşti de Nicuşor Dan. Anchetă a Corpului de Control al Primăriei