Momente incendiare la Insula Iubirii 2022. Rey şi ispita Eda au ajuns în Camera Liberă: „Au o relaţie toxică”

Momente incendiare la Insula Iubirii 2022. Al șaselea episod a fost norocos pentru unii concurenți și ghinionist pentru alții. Și asta pentru că Rey și ispita Eda Csoregi au avut parte de un moment unic în Camera Liberă.

18 mai 2022, 17:29
Momente incendiare la Insula Iubirii 2022. Rey şi ispita Eda au ajuns în Camera Liberă: „Au o relaţie toxică”

Momente incendiare la Insula Iubirii 2022. Rey şi ispita Eda și-au arătat afecțiunea unul față de celălalt, iar bărbatul pare că deja vrea să o dea uitării pe iubita lui, Lavinia, şi să înceapă un nou capitol. Deciziile luate de Rey vin după ce în episodul de luni acesta a declarat că vrea să își găsească o nouă iubită chiar în emisiune.

Momente incendiare la Insula Iubirii 2022

Rey și ispita Eda Csoregi au avut parte de momente pline de tandrețe în Camera Liberă şi s-au bucurat de fiecare moment petrecut împreună. Reimond chiar a mărturisit că s-a săturat de reacțiile pe care partenera lui le are alături de celelalte concurente, dar și că-l face ”imatur”.

Ispita Eda Csoregi a mărturisit că Lavinia și Rey au o relație toxică, însă s-ar bucura pentru concurentă dacă și-ar găsi un alt partener cu care să fie fericită. ”Ei au o relație toxică. Am trecut printr-o relație toxică și este foarte greu să renunți și este foarte greu să renunți pentru că iubești, dar nu ți-e bine. Mă bucur pentru Lavinia pentru că știu că își va găsi un bărbat pentru ea și o să aibă parte de o fericire și de experiențe mult mai frumoase.”, a declarat Eda Csoregi la Insula Iubirii.

Citeşte şi: Cerere în căsătorie la Insula Iubirii 2022. Concurentul nu s-a mai putut abţine: „Vreau să trăiesc cu tine pentru totdeauna!”

Rey i-ar fi propus ispitei sa aiba parte de o noapte de amor, însă aceasta l-a refuzat pe motiv că reputația ei ar avea de suferit. Eda a spus ca ea lucrează cu copii și n-ar vrea să-și creeze o imagine greșită.

Lavinia a mărturisit că nu poate trece peste sărutul pe care partenerul ei de viață, Rey, l-a avut cu ispita Eda Csoregi.