Momente sfâşietoare la căpătâiul lui Victor Socaciu. Sicriul cu trupul neînsufleţit al artistului, depus la Sala Palatului. Ce avere lasă în urmă Victor Socaciu

Trupul neînsuflețit al lui Victor Socaciu a fost depus marţi în foaierul Sălii Palatului, unde artistul a urcat de nenumărate ori pe scenă. Prietenii, colegii și admiratorii artistului pot veni să îi aducă un ultim omagiu.

28 dec. 2021, 13:00

Victor Socaciu a murit în zi de mare sărbătoare. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Sala Palatului, astfel încât toţi cei care l-au îndrăgit pe celebrul artist folk să îi poată duce un ultim omagiu.

Sicriul lui Victor Socaiu a fost purtat de mai mulţi bărbaţi şi depus în foaierul Sălii Palatului.  Brândusa Simion, soția lui Victor Socaciu, dar şi copiii acestuia sunt la căpătâiul artistului. La Sala Palatului au ajuns deja mai multe rude ale artistului, dar şi cunoscuţi care vor să-şi ia rămas bun.

Victoraș Socaciu, fiul lui Victor Socaciu din mariajul cu Marina Almășan, a venit însoțit de iubita lui. Tânărul de sfâşiat de durere. A mers direct la sicriul cu trupul neînsufleţit al tatălui său și a stat acolo preț de mai multe minute.

Victoraș Socaiu a avut o relație foarte bună cu tatăl său, în ciuda neînţelegerilor dintre Victor Socaciu şi mama sa, Marina Almăşan.

Victor Socaciu a murit luni la vârsta de 68 de ani. Artistul avea mai multe probleme de sănătate. în trecut suferise un transplant de rinichi, avea diabet, iar în aprilie 2021 fusese diagnosticat cu COVID-19.

Citeşte şi: Ce pensie avea Victor Socaciu după ani mulţi de muzică, politică şi diplomaţie

Victor Socaciu a fost cântăreţ, dar şi compozitor de muzică folk, realizator de emisiuni de televiziune, parlamentar de Mureş din partea PSD, dar și diplomat. Socaciu a fost numit de Guvern consul general al României la Montreal, în Canada, în anul 2014, funcţie la care a renunţat în 2017.

Citeşte şi: Cine sunt copiii lui Victor Socaciu. Folkistul are trei moştenitori. GALERIE FOTO

Victor Socaciu are trei copii, două fete şi un băiat, din tot atâtea relaţii. Artistul a fost căsătorit de patru ori. Cu prima soţie, Doina, a avut-o pe Iulia-Ana (40 de ani).

Cu cea de-a doua soţie, frumoasa actriţă Cornelia Pavlovici, nu a avut copii. A avut-o însă pe Alessia Ana-Maria (33 ani) a cărei mamă este o sibiancă frumoasă, cu care artistul nu a fost căsătorit.

După 12 ani de căsnicie, Victor Socaciu a divorțat de Cornelia Pavlovici. A urmat căsnicia cu realizatoarea tv Marina Almășan, dar nici a treia oară nu a fost cu noroc. Povestea lor de dragoste a luat sfârșit după 16 ani, în 2012, din relaţia lor rezultând un băiat care poartă numele marelui artist. Fiul lui Victor Socaciu cu realizatoarea TV Marina Almăşan are 23 de ani.

Ce avere lasă în urmă Victor Socaciu

Victor Socaciu a fost implicat în mai multe domenii, fiind, printre altele, muzician, compozitor, cântăreţ, realizator şi prezentator TV, politician, dar şi diplomat.

Victor Socaciu avea o situație financiară foarte bună, conform declarației de avere pe care a depus-o în urmă cu șase ani, scrie prosport.ro. Fostul Consul General al României la Montreal a strâns din muzică 17.000 de lei din concerte și 15.000 de lei din drepturi de autor, sume la care se adaugă, anual, 48.644 de dolari americani și 13.775 de lei de la Ministerul Afacerilor Externe, dar și 14.400 lei din pensie și 13.000 de lei indemnizație de revoluționar.

Perenearte SRL, firma înființată în 2017, a mers foarte bine în primii ani de funcționare, cifra de afaceri din 2019 fiind de 290.908 lei, sumă din care artistul a rămas cu un profit net de 117.425 de lei.

Cu toate acestea, artistul a avut și o perioadă grea din punct de vedere financiar în cursul anului trecut, când pandemia de Covid-19 a oprit toate evenimentele artistice pentru o bună bucată de timp.