Momente şocante pentru Delia. Vedeta, urmărită noaptea de un bărbat în Herăstrău: „Mi-a băgat o lanternă în ochi!”

Delia a avut parte de un moment bizar acum câteva seri, când alerga prin Parcul Herăstrău din București. Vedeta a fost urmărită de un fan, pe o străduță întunecată!

13 oct. 2022, 19:21
Momente şocante pentru Delia. Vedeta, urmărită noaptea de un bărbat în Herăstrău: „Mi-a băgat o lanternă în ochi!”
Momente şocante pentru Delia. Vedeta, urmărită noaptea de un bărbat în Herăstrău

Momente şocante pentru Delia. Artista a dezvăluit prin ce sperietură a trecut într-o seară, când alerga pe o alee mai întunecată. La un moment dat a observat că un bărbat se ține după ea, iar acesta aproape că a orbit-o cu lanterna!

„Sub nicio formă dacă mă vezi noapte plimbându-mă, oricine ai fi, nu veni după mine. Oricine ai fi, că mă știi, că nu mă știi, nu mai contează nimic. E noapte, e întuneric. Nu veni după mine. Niciodată. Mai devreme un tip foarte dubioșel mi-a băgat o lanternă în ochi și m-a întrebat dacă sunt eu. „Cine-i acolo? Ești tu?”. „Ce? Da, eu sunt adică, de ce?”. Ce naiba! Chestiile astea, noaptea, te sperie! Nu faci nimic!”, a spus Delia Matache într-un InstaStory.

Citeşte şi: Cum se întreţine Delia la 40 de ani. Artista a dezvăluit tot: „Vă zic și puteți să aveți încredere”

Artista a dat de înţeles că urmăritorul era doar un fan care voia să se asigure că cea pe care a văzut-o este chiar celebra cântăreață!

Citeşte şi: Edi Iordănescu a dat cărțile pe față: de ce s-a despărţit, de fapt, de Delia Matache: „Mă gândeam cum ar fi stat lucrurile peste câțiva ani dacă rămâneam împreună”

„Dacă vreți să veniți să îmi puneți mâna pe umăr noaptea când alerg, nu o faceți. Mă activez, țip, sun la poliție și vă dau și două peste ochi!”, a mai spus Delia.