Edi Iordănescu a dat cărțile pe față: de ce s-a despărţit, de fapt, de Delia Matache: „Mă gândeam cum ar fi stat lucrurile peste câțiva ani dacă rămâneam împreună”

Edi Iordănescu și Delia Matache au trăit o frumoasă poveste de dragoste, care, însă, a durat doar doi ani. Cel care şi-a dorit despărţirea a fost actualul selecționer al echipei naţionale, care nu apuca să petreacă prea mult timp cu artista din pricina programului ei supraîncărcat.

20 iun. 2022, 11:40

Edi Iordănescu și Delia Matache au fost aproape să ajungă în faţa altarului, multe persoane din anturajul lor văzându-i deja cu pirostriile puse. Edi Iordănescu susţinea, însă, la momentul despărţirii, că nu a existat niciodată discuţia de a deveni soţ şi soţie.

Din partea mea, niciodată nu s-a pus în discuție să ne căsătorim. Nu aș putea să mă însor cu o femeie care are asemenea program și să nu apuc să o văd mai deloc. Mă gândeam cum ar fi stat lucrurile peste câțiva ani dacă rămâneam împreună. Ea se implica foarte mult în ceea ce făcea, încât abia ajungeam să ne vedem”, declara, la vremea respectivă, Edi Iordănescu.

La rândul ei, Delia s-a abţinut, pe parcursul relaţiei cu Edi, să pozeze sexy, selecţionerul fiind recunoscut drept un bărbat gelos. Imediat după ce s-au despărțit, însă, artista a acceptat sp pozeze în ipostaze provocatoare în revista High-Life. Vizavi de acest lucru, Edi Iordănescu a opinat că „poate a vrut să-mi facă în ciudă”.

Citeste si Edi Iordănescu, anunţ despre demisie. „Eu am pus și voi pune pe primul loc interesul României!” VIDEO

Edi Iordănescu şi Delia Matache, jigniri pe bandă rulantă

La câţiva ani distanţă de la despărţirea lor, cei doi au ajuns să fie protagoniștii unui scandal monstru, când în presă a apărut un sex-tape. Din seria de filmulețe realizate de Edi Iordănescu și Delia Matache în intimitate reiese faptul că aceștia foloseau un limbaj grosolan în dialoguri, adresându-şi frecvent jigniri. Pe una dintre filmări, de pildă, Edi îi critică burtă și o acuză că nu face eforturi să slăbească. În replică, Delia se strâmbă, iar el o atacă dur: „Te strâmbi ca vaca. Fă, nu trebuie să te mai strâmbi, că ești strâmbă oricum!”.

Deci ea este proasta satului, este puţin cam bătută în cap, iar eu sunt capodopera de băiat care a însoţit-o. Nu ştiu cât mai rezist cu ea. Uitaţi-vă la mine şi uitaţi-vă la ea şi acum, mai nou, şi-a pus şi meşe. Dacă o vedeţi, zici că are căciulă pe dedesubt. (…)! Nufăr, say cheese! Îţi dau cu scrumiera în cap. Trebuie să o bat, este o penibilă, este cea mai prostuţă pe care am avut-o şi nu e bună la pat deloc”, spunea Edi Iordănescu într-una dintre înregistrări, conform revistei Spy.

Citeste si Delia: „Dacă te abţii şi de la mâncat, nu mai ai nici libido în viaţă”

În prezent, Edward Iordănescu este căsătorit cu fostul fotomodel Arabella Kapitany. Aceasta a absolvit Medicina şi are 36 de ani.