Momente TERIBILE pentru Cristi Borcea în ÎNCHISOARE. „Suferă enorm. Nu poate face nimic de acolo!”

Cristi Borcea este departe de copii săi, mai ales de cele două fetițe gemene care s-au născut la scurt timp după ce el a fost condamnat din nou la închisoare. 

01 nov. 2019, 14:41
Momente TERIBILE pentru Cristi Borcea în ÎNCHISOARE. „Suferă enorm. Nu poate face nimic de acolo!”

Patrick Borcea, fiul cel mare al afaceristului, a vorbit acum ceva timp pentru doardinamo.ro despre lucrul care îl întristează pe tatăl său. Pe lângă durerea pe care o simte pentru că nu poate să fie alături de cele două fetițe, Cristi Borcea mai are un motiv de întristare, şi anume situaţia în care a ajuns Dinamo.

„Dinamo este totul. Este echipa mea de suflet și o iubesc mai mult decât orice pe lumea asta”, a spus Patrick Borcea, care a aadăugat că încearcă să-l convingă pe tatăl său să revină la DInamo: „Având în vedere ce înseamnă această echipă pentru mine, este normal că îmi doresc să revină într-o bună zi, dar prima dată să iasă și să o luăm pas cu pas”.

Cristi Borcea a recunoscut! Pe cine a turnat în dosarele în care este cercetat. SURPRIZĂ URIAŞĂ

Patrick Borcea a făcut şi o declaraţie şocantă: „Eu, sincer, aș lucra și ca paznic la Dinamo! Mi-ar plăcea să fiu conducător, dacă aș învăța întâi toate lucrurile ca să devin unul foarte bun”.

Fiul cel mare al lui Cristi Borcea a mai dezvăluit că afaceristului nu îi este indiferentă situația lui Dinamo: „Suferă foarte mult. El e dinamovist pur-sânge și sper ca în viitor să revină și se schimbe situația. Să găsești jucători serioși, care să joace cu sufletul pentru culorile acestui club. Asta mi se pare cel mai important lucru. Eu sper în viitorul foarte apropiat. Nu știu dacă anul acesta”.