Dezvăluiri tulburătoare ale interpretei Olguţa Berbec despre mentorul său Petrică Mîţu Stoian: „Mă gândeam că poate e prea mult pentru mine”

Interpreta de muzică populară din Mehedinţi Olguța Berbec este unul dintre tinerii artişti pe care regretatul Petrică Mîţu Stoian i-a luat sub aripa sa ocrotitoare. Artista, încă şocată de dispariţia prematură a celui care i-a dat cele mai bune învăţături, spune că nu a acceptat încă faptul că Mîţu Stoian nu mai este şi îl aşteaptă să se întoarcă.

21 feb. 2022, 16:26
Dezvăluiri tulburătoare ale interpretei Olguţa Berbec despre mentorul său Petrică Mîţu Stoian: „Mă gândeam că poate e prea mult pentru mine”

Olguța Berbec recunoaşte faptul că Petrică Mîţu Stoian şi-a pus amprenta asupra carierei sale şi este într-o oarecare măsură bucuroasă că a reuşit să îi fie recunoscătoare pentru toate câte le-a făcut pentru ea. Mîţu Stoian a ajutat-o să treacă peste acele temeri care, dacă s-ar fi lăsat copleşită de ele, ar fi oprit-o din evoluţia în carieră.

Am avut o relație bună cu Petrică Mîțu Stoian. Îmi este aproape imposibil să vorbesc la trecut, pentru că pentru mine este foarte prezent, cred că și pentru public, fiindcă au rămas atât de multe cântece, atât de multe imagini, încât e ca și cum ar fi într-un turneu și așteptăm să se întoarcă.

În ce privește sfaturile, aș putea spune că a avut un cuvânt important de spus când am imprimat primul album cu maestrul Nicolae Botgros. Eram foarte temătoare să fac lucrul acesta, mă gândeam că poate e prea mult pentru mine, oare pot să fac asta și cum trebuie să procedez. Mi-a dat curaj și mi-a spus clar: trebuie să imprimi la Chișinău și dacă vrei să faci un pas mare în față.

A avut dreptate și cred că a fost un moment cheie”, a declarat Olguța Berbec într-un imterviu pentru wowbiz.ro.

Petrică Mîțu Stoian a transformat nunta Olguţei Berbec într-un eveniment cu adevărat unic

Artista mehedinţeancă are nenumărate momente petrecute alături de Mîţu Stoian de care-şi aduce aminte cu plăcere. Dar poate amintirea cea mai dragă sufletului ei este nunta ei, la care regretatul interpret a participat.

Citeste si Constantin Enceanu, melodie emoționantă în memoria lui Petrică Mîțu Stoian: Am reluat-o de vreo cinci ori pentru că îmi dădeau lacrimile VIDEO

Pe parcursul timpului ne-am întâlnit la diverse evenimente și unul dintre cele mai importante din viața mea, care contează foarte mult, mi l-am dorit foarte mult la nunta noastră și a fost prezent. A cântat și, de fiecare dată când îmi aduc aminte, am o bucurie în suflet că a fost prezent acolo.

Nunta a avut loc la Timișoara, eu sunt din Mehedinți și am simțit, cumva, că nu sunt singură între bănățeni. Aveam mehedințeanul cel mai de frunte la nuntă, m-a făcut fericită cu acest lucru. Legat de ceea ce vă povestesc acum, am mulțumirea că pe tot parcursul vieții, l-am asigurat de prețuirea mea, nu am regrete de niciun fel la modul că trebuia să îi spun sau să fac mai mult. Mi-a fost drag și întotdeauna când am avut ocazia, i-a arătat respect și prețuire”, a mărturisit Olguța Berbec, pentru sursa citată.

Citeste si Sora lui Petrică Mîțu Stoian îi declară război lui Constantin Enceanu şi-l ameninţă cu judecata: „Să își vadă de familia lui”