Momente vesele în campania electorală VIDEO

Alianţe cu năbădai, despărţiri la minut, promisiuni pe ritmuri etno ori superman la Primării. Asta a oferit campania electorală care tocmai se încheie. O campanie presărată cu momente amuzante şi personaje de poveste.

RomaniaTV.net
07 iun. 2012, 10:26
Momente vesele în campania electorală VIDEO

Una dintre alianţele promiţătoare pentru alegerile locale a început cu îmbrăţişarea transmisă în direct între preşedinţii PNG şi PRM, Gigi Becali şi Corneliu Vadim Tudor. O alianţă care, însă, s-a destrămânat înainte de vreme. „S-a întâmplat că nu ne-am înţeles la negocieri. Fiecare merge pe drumul lui”, a spus Becali la scurtă vreme.

În schimb, Vadim a susţinut că alianţa dintre PRM şi PNG a fost ruptă la iniţiativa lui. „N-avem nicio alianţă şi, în al doilea rând, dacă s-a rupt ceva, am rupt eu”, a afirmat C.V. Tudor. Fiecare a luat-o pe drumul lui, Becali candidat la Primărie, iar Vadim la Consiliul General.

Tot de poveste a fost şi candidatura lui Irinel Columbeanu. După ce şi-a anunţat intenţia de a deveni primar printr-un filmuleţ postat pe Youtube, a dezvăluit şi planul său ambiţios. „Ne propunem să oprim ploaia”, spunea Columbeanu explicând de ce sigla sa electorală a ajuns să fie umbrela.

La fel de spectaculoase au fost şi promisiunile lui Silviu Prigoană. Asezonate cu o campanie de imagine din care n-au lipsit nici pliciul, nici hitul „Prigoană”, interpretat de Vărul Săndel.

Nu doar candidaţii de la Bucureşti au făcut, însă, spectacol în această campanie. În istorie vor intra după alegerile din 2012 şi Superman Ioan Garboni, candidat la primăria Timişoara sau Zorro de Bacău, Nicolae Zaharia.

După patru săptămâni de campanie, candidaţii aşteaptă duminică voturile cetăţenilor.