Momentele cumplite din viața lui Marius, polițistul care s-a sinucis la 21 de ani. Și-a pus capăt zilelor din cauza unei iubiri neîmpărtășite, după ce fusese abandonat în copilărie

Despărțirea de iubită a fost de nesuportat pentru Marius, un tânăr polițist de numai 21 de ani din Galați.

14 dec. 2022, 18:28

Marius Coman era din Galați și avea numai 21 de ani, iar în urmă cu nouă luni absolvise Școala de Agenți de Poliție din Câmpina, unde a trecut cu ușurință toate testele psihologice.

Reușise să se angajeze la postul de Poliție din comuna Cavadinești. În momentul în care a recurs la gestul tragic se afla în concediu, folosind chiar arma din dotare. Potrivit apropiaților, despărțirea de iubită la împins să ia această decizie. Cea care l-a găsit inconștient într-una dintre camerele casei a fost mama lui.

„Cu vreo două, trei zile înainte de a se întâmpla, a trecut chiar pe aici într-o seară. Era supărat, nu prea a stat de vorbă. Nici nu am insistat să văd despre ce e vorba”, a povestit unul dintre prietenii lui Marius.

Citește și: El e tânărul polițist de 21 de ani din Galați găsit cu venele tăiate și împușcat în cap. Motivul pentru care a recurs la gestul suprem e tulburător

Medicii ajunși la fața locului l-au găsit cu răni pe mâini și la cap. Se pare că iubita l-ar fi părăsit recent.

„În cadrul Inspectoratului de poliție din Galați a fost pornită o anchetă pentru a se stabili cum au fost încălcate procedurile de predare a armei în perioada concediului”, potrivit unui reporter Observator.

„Un copil respectuos, un copil care care a muncit foarte mult, un copil care a trecut până la data de ieri, cu brio, peste toate problemele cu care s-a confruntat”, a declarat Ion Andine, primarul orașului Târgu Bujor.

Citește și: Un nou caz cutremură România. Poliţist de 21 de ani, găsit de mama sa cu venele tăiate și împușcat în cap

Marius fusese adoptat la trei ani

Tânărul a fost adoptat la vârsta de trei ani dintr-un centru de plasament. Părinții adoptivi nu și-au dat seama că Marius are predispoziții la depresie sau stări sinucigașe.

„Un copil care a fost abandonat, sau s-a simțit abandonat, trăiește într-o traumă majoră. Momentul în care este părăsit de iubită, de partener, pentru el e ca și când ar fi sfârșitul lumii”, a explicat psihologul Cătălin Dimofte.

Autoritățile stabilesc în momentul de față circumstanțele în care s-a întâmplat tragedia.