Un nou caz cutremură România. Poliţist de 21 de ani, găsit de mama sa cu venele tăiate și împușcat în cap

Incident șocant! Un polițist din Galați, abia angajat, și-a tăiat venele și s-a împușcat în cap. Agentul, absolvent al promoției martie 2022 al Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr" Câmpina, era polițist la Postul de la Cavadinești.

13 dec. 2022, 22:25
Un nou caz cutremură România. Poliţist de 21 de ani, găsit de mama sa cu venele tăiate și împușcat în cap

Un tânăr poliţist  de 21 de ani a fost găsit cu venele tăiate și împușcat în cap, relatează realitateadegalati.net. Descoperirea macabră a fost făcută de mama sa.

La data de 13 decembrie 2022, Poliția Orașului Târgu Bujor a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că un tânăr, de 21 de ani, cu domiciliul în aceeași localitate, și-ar fi tăiat venele și s-ar fi împuscat în cap, fiind în stare de inconștiență.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă și, după primele verificări, au stabilit faptul că tânărul este polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați și, în momentul producerii incidentului, se afla în concediu. Bărbatul a fost găsit de mama sa, într-una din încăperile locuinței sale, căzut la podea, în stare de inconștiență și prezentând o leziune în zona capului.

COD ROŞU de intervenţie la Braşov. Accident cu 11 victime, după coliziunea dintre un microbuz şi un autoturism

Agentul, absolvent al promoției martie 2022 al Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, era polițist la Postul de la Cavadinești și avea dreptul, potrivit regulamentelor interne, să își țină arma din dotare acasă. Agentul era în concediu și trecuse cu bine testele psihologice, au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

”La data de 13 decembrie 2022, Poliția Orașului Târgu Bujor a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că un tânăr, de 21 de ani, cu domiciliul în aceeași localitate, și-ar fi tăiat venele și s-ar fi împușcat în cap, fiind în stare de inconștiență. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă și, după primele verificări, au stabilit faptul că tânărul este polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați și, în momentul producerii incidentului, se afla în concediu.

Scandal la pomana porcului. Un bărbat din Dâmbovița și-a înjunghiat vecinul, după ce au chefuit

Bărbatul a fost găsit de mama sa, într-una din încăperile locuinței sale, căzut la podea, în stare de inconștiență și prezentând o leziune în zona capului.

Personalul medical din cadrul SMURD Galați care a ajuns la fața locului a efectuat manevre de resuscitare, însă, din păcate, acesta nu a mai răspuns și a fost declarat decesul.

Polițistul trecuse testarea psihologică și era absolvent al Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, promoția martie 2022.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a se stabili cauzele și împrejurările în care s-a întâmplat acest incident.