Câştigător Românii au talent 2022, Ana-Maria Mircea. Andi Moisescu: „M-ai năucit!”

Casele de pariuri îl “favorizează” pe Emanuel Ion, cu o cotă medie de 1,35. La polul opus se află Bianca Ciocîrlan și X-Treme Brothers, cu o cotă de 75.

26 mai 2022, 15:07

Câştigător Românii au talent 2022, Ana-Maria Mircea. Finala celui de-al 12-lea sezon al show-ului „Românii au Talent” se apropie, a început numărătoarea inversă. Atât concurenții, cât și telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură rezultatul votului de vineri, din partea publicului. Câștigătorul va intra în posesia premiului cel mare, de 120.000 euro. Pentru că emisiunea de pe PRO TV se bucură de o audiență remarcabilă, casele de pariuri au creat un profil special pentru cei care doresc să își încearce norocul, mizând pe diferiți finaliști.

Casele de pariuri îl “favorizează” pe Emanuel Ion, cu o cotă medie de 1,35. La polul opus se află Bianca Ciocîrlan și X-Treme Brothers, cu o cotă de 75.

Câştigător Românii au talent 2022. Cine este Aurel Niamțu, concurentul care a ridicat juriul în picioare
Câştigător Românii au talent 2022, Ana-Maria Mircea ar putea furniza surpriza. Talentul a fost descoperit de către mama ei. Așa că a luat decizia de a o duce la cursuri la Palatul Copiilor. De acolo, cariera Anei a explodat.

Cântă cu mult aplomb la fiecare festival la care participă. În consecință, câștiga tot timpul un premiu. Talentul e de la Dumnezeu. Nu cântă nimeni în familie. Tata este cadru militar, iar mama este casnică.

Câştigător Românii au talent 2022. Cine este Martina Meola, fetiţa care a primit Golden Buzz în preselecții
Colegii de școală se mândresc cu Ana-Maria, care este un fel de star local. Ana-Maria este pasionată și de design vestimentar și face schițe de haine. Și-a făcut o fustă de care este extrem de mândră. Face și un curs la Galați și speră să ajungă precum  Coco Chanel.

Îi place să își asorteze hainele, să se îmbrace după ultima modă. A fost influențată și de sora ei, Cristina Mircea, influencer pe instagram. Și Ana și-ar dori să devină influencer, dar cu muzica populară.

Dragoș Bucur a fost atât de impresionat că i-a spus fetei: „Eu te suspectez că ai făcut playback”. S-a lămurit rapid, după ce Ana-Maria i-a cântat câteva versuri.

Andra: „Îmi era dor de pielea mea de găina, care a revenit când te-a auzit cum cânți”.

Andi: „M-ai năucit! Mi se pare că am simțit cum ai schimbat anotimpul brusc! Bravo Ana-Maria”.

Andra: ”Eu sunt o iubitoare de folclor… Am cântat și eu aceste cântece. Tu, cu vocea ta, o să-i emoționeazi pe cei care au uitat de tradiții, de folclor”.

Andi Moisescu: „Ea nici n-a folosit microfonul de data aceasta… Ea e o hologramă”

Cu emoții, dar și cu dorința de a străluci și de a-i convinge pe cei de acasă să îi voteze, aceștia au făcut spectacol, iar seara s-a încheiat cu un tablou complet al finalei ce va urma săptămâna viitoare.

Dacă săptămâna trecută Alex Dowis și DJ Hugo au fost nominalizați pentru premiul de originalitate, aseară alți concurenți li s-au alăturat: Darius Mabda și Eva Nicolescu. Telespectatorii au decis următorii cinci calificați în marea finală, de pe 27 mai: Darius Mabda, Aurel Niamțu, Bianca Ciocîrlan, Emanuel Ion și Ana Maria Mircea. Acestora, li s-au adăugat și X-Treme Brothers, care au primit un wild card din partea celor patru jurați.

Ultima semifinală live a show-ului a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 24:27. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7.3 puncte de rating și 28.0% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 3.6 puncte de audiență și 13.9% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.6 milioane de români s-au bucurat de spectacolul incredibil, iar în minutul de aur, la ora 22:31, aproape 2.3 milioane de telespectatori erau cu ochii pe show.

Ce s-a întâmplat cu primul câștigător de la ”Românii au Talent”
Au trecut 12 ani de când Adrian Țutu, câștigătorul primului sezon ”Românii au Talent” de la Pro TV, a cucerit juriul și telespectatorii interpretând o melodie compusă chiar de el.

A sperat la un succes răsunător în industria muzicală și la un studio propriu, însă Adrian Țuțu a avut nevoie de multă răbdare și muncă.

După ce a câștigat marele premiu, Adrian Țuțu, supranumit la vremea respectivă ”Eminem de România”, a ales să se întoarcă în Focșani.

„Uite ca m-am întors de unde am plecat. Fără bani, la Focșani! Am preferat să bag banii câștigați din muzică înapoi în muzică, am preferat în loc de o casă, să-mi fac aproape toate videoclipurile pe care probabil deja le știți, să-mi plătesc piesele și să-mi iau câteva haine să dau bine pe sticlă.

Poate că am procedat bine, poate nu, ideea că eu mă bucur că am procedat așa, pentru că am ajuns aici și e momentul să o iau de la zero.

Acum e clar că am încredere în mine, ba chiar mai mare ca niciodată!”, scria Adrian Țuțu pe Facebook, la acea vreme.


loading...
Partenerii noștri