Momentul emoţionant în care o mamă ascultă inima băiatului ei bătând în alt corp VIDEO

Mama unui adolescent de 16 ani care a murit în urma unui accident a trăit un moment extrem de emoţionant. Femeia a putut asculta bătăile inimii băiatului său în corpul femeii care a primit inima acestuia.

RomaniaTV.net
17 sept. 2012, 18:30

Heath Eiland era un tânăr de 16 ani pasionat de skateboarding şi căruia îi plăcea să-i ajute pe ceilalţi. Aşa l-au descris părinţii săi care au luat decizia de a-i dona organele după ce Heath şi-a pierdut viaţa într-un accident, în timp ce practica sportul pe care îl iubea.

La un an de la moartea tânărului, părinţii acestuia, Stephen şi Becky, au avut posibilitatea de a se întâlni cu două dintre cele şase persoane care au beneficiat de organele donate. Însă nimic nu părea să îi pregătească pe părinţi pentru emoţiile pe care le-au simţit atunci când au putut asculta inima băiatului în corpul unei alte femei, Denise Miles.

Becky Eiland a folosit un stetoscop pentru a asculta bătăile inimii, moment în care aceasta a început să plângă. Apoi, femeia a dorit să asculte mai bine şi şi-a apropiat capul de pieptul lui Denise Miles.

Este greu să-ţi imaginezi că inima lui, care a crescut în pântecul meu, este acum în corpul altcuiva şi îi dă acestuia viaţă. Este greu să-ţi imaginezi asta„, a declarat mama tânărului.

La rândul ei, Denise Miles a declarat: „El îmi aminteşte în fiecare zi că s-a petrecut o minune. Sunt aici pentru fiul meu, pentru familia mea”.

La întâlnire a fost prezent şi Christopher Mendez, care a primit ficatul băiatului, după ce a stat un an şi trei luni pe lista de aşteptare. „Este un miracol, care nu numai că a prelungit viaţa unui om, ci a îmbunătăţit-o”, a spus acesta.