Momentul emoționant în care un câine enorm întâlnește pentru prima dată cinci pui de cățel abandonați VIDEO

Un câine uriaș din rasa Golden Retriever a avut parte de o surpriză minunată, când a întâlnit pentru prima dată cinci pui de cățel drăgălași, care au fost abandonați de mama lor.

21 dec. 2021, 19:05
Momentul emoționant în care un câine enorm întâlnește pentru prima dată cinci pui de cățel abandonați VIDEO

Un câine din rasa Golden Retriever pare copleșit de emoție după ce a văzut cinci pui de cățeluși, reacția a fost surprinsă pentru prima dată într-un videoclip adorabil.

Bebeluș salvat de o cățea și puii ei, după ce a fost abandonat de părinți pe un câmp. Poveste impresionantă!

Câinele Bailey a topit multe inimi pe YouTube după ce clipul despre întâlnirea cu cinci cățeluși fără stăpân a fost postat pe internet.

Animalul de companie este văzut așteptând entuziasmat lângă un pat, deoarece stăpânul său are o surpriză specială pentru el.

Un coș cu cinci pui drăgălași este adus în fața uriașului Golden Retriever, însă Bailey nu este încă sigur de ceea ce se întâmplă.

Bailey a fost inițial puțin confuz în ceea ce privește creaturile mai mici decât el, dar învață rapid cum să se împrietenească.

În scurt timp, Bailey începe să îi adulmece bine, în timp ce micuții blănoși încep să investigheze. Prietenosul Bailey își dă seama că cei cinci cățeluși au nevoie de grijă și atenție.

Dând din coadă, cățelușii sunt foarte mulțumiți, iar câinele este deja extrem de atașat de micile creaturi.

Cât costă să dresezi un câine ghid pentru nevăzători?! Suma este de-a dreptul colosală! În lume sunt doar 28.000 de câini ghid, la 40 de milioane de orbi!

Videoclipul a fost vizionat de peste 18 milioane de ori într-o singură lună.

Stăpânii lui Bailey au explicat că puii au fost găsiți abandonați în mijlocul drumului, fără mama lor, așa că au decis să-i găzduiască în timp ce le caută o nouă casă.