Momentul în care trenul a izbit un BMW în care se aflau doi tineri, de Ziua Îndrăgostiţilor, la Iaşi VIDEO

Tragedia de la Iasi în care doi tineri au murit de Ziua Îndrăgostitilor a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Maşina în care Dragoş şi Laura şi-au găsit sfârsitul a fost izbită în plin de tren.

17 feb. 2021, 13:19

În imagini se vede cum Dragos Păuceanu, tânărul de 23 de ani din Piatra Neamţ aflat la volanul unui autoturism marca BMW, nu s-a asigurat la trecerea cu calea ferată şi nici măcar nu a încetinit. Doar în momentul în care a observat trenul, a încercat să tragă de volan. A fost însă prea târziu, maşina a fost izbită în plin de tren si târătă zeci de metri. La fața locului au intervenit zeci de salvatori, dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru victime. Atât Dragos, cât si Laura Nechifor, în vârstă de 25 de ani din Bârlad, au murit pe loc. Cei doi mergeau la un lac din zonă să petreacă de Ziua Îndrăgostitilor.

Citeşte şi: Cine sunt cei doi tineri morţi de Ziua Îndrăgostiţilor la Iași. Dragoş şi Laura au sfârşit striviţi în BMW-ul cumpărat de numai o zi

Dragoş şi Laura au avut o moarte cumplită chiar de Ziua îndrăgostiţilor. Unul dintre tampoanele trenului i-a zdrobit capul băiatului. De asemenea, poliţiştii au identificat greu fata din dreapta, deoarece aceasta nu avea documente la ea, potrivit ziaruldeiasi.ro.

În timp ce pompierii încercau să scoată victimele din autoturism, telefonul tânărului suna continuu, cel mai probabil la celălalt capăt al firului aflându-se rude sau prieteni.

Apropiaţi ai tânărului din Piatra-Neamţ au declarat că acesta îşi cumpărase maşina în urmă cu o zi din Suceava.

Citeşte şi: Accident cumplit în Iaşi. Două persoane au murit pe loc


loading...