Accident cumplit în Iaşi. Două persoane au murit pe loc

Un accindent cumplit a avut loc, luni seară, pe şoseaua de centură a municipiului Iaşi. Două persoane au murit, iar o a treia a fost rănită după ce un autoturism a intrat într-o autoutilitară.

08 feb. 2021, 23:33
Accident cumplit în Iaşi. Două persoane au murit pe loc
Accident cumplit în Iaşi. Două persoane au murit pe loc

Accident cumplit în Iaşi. Două persoane au murit în urma unui accident care a avut loc în zona localităţii Miroslava, pe şoseaua de centură a municipiului Iaşi.

Accident cumplit în Iaşi. Doi oameni au murit

Potrivit primelor informaţii, o maşină s-a izbit violent de o autoutilitară care venea din sens opus. În urma impactului puternic, ambii pasageri din autoturism au murit, în timp ce şoferul autoutilitarei a fost rănit uşor. Acesta din urmă a spus că autoturismul a depăşit un autocamion şi a lovit în plin autoutilitara pe care o conducea.

La locul accidentului au ajuns mai multe echipaje ale ambulanţei, dar cei doi ocupanţi ai autoturismului, originari din localitatea ieşeană Ciurea, erau deja decedaţi.

Circulaţia în zonă a fost blocată timp de câteva zeci de minute. Poliţia rutieră a demarat cercetări pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul.

Citeşte şi Două tiruri s-au ciocnit pe Autostradă. Accident cumplit

Accident cu Lamborghini şi Dacia Logan în Bucureşti! Imagini spectaculoase! Loganul s-a răsturnat, iar bolidul de lux avea doar airbag-urile sărite

Accidente în Capitală cu mașini de lux. O mașină Dacia Logan s-a răsturnat după un carambol provocat de un teribilist cu un Lamborghini. Iar în sectorul 1 un alt autoturism de lux a fost grav avariat și o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Un accident spectaculos a avut loc pe Bulevardul Tineretului. Șoferul unui autoturism marca Lamborghini a pierdut controlul volanului și a provocat un carambol.

Citeşte şi Bărbat de 74 de ani, lovit pe trecerea de pietoni de un șofer de 97 de ani. Şoferul a fugit de la locul accidentului

„Veneam către Tineretului. Băiatul cu Regio a dat semnal, a încetinit, m-am oprit și din spatele meu a venit Lamborghini, a vrut sa fuga ca nu a putut sa oprească şi m-a luat cu partea lui dreapta şi m-a dat peste cap. Am mai avut un baiat cu mine în masină. El e la spital, s-a zgâriat la cap”, a declarat şoferul Loganului.

Înainte să facă accident, teribilistul și-a etalat bolidul de 200.000 de euro în Piața Constituției.

Un alt accident a avut loc în intersecția de la Piața Domenii. Un Bentley de zeci de mii de euro a fost grav avariat după ce șoferul unui autoturism a trecut pe culoarea roșie a semaforului.

O persoană a fost transportată de urgență la spitalul Elias. Polițiștii au deschis dosar penal pe numele șoferului vinovat.