Moment ŞOCANT: Om al străzii, ATACAT cu sălbăticie şi DEZBRĂCAT de mai multe STUDENTE BETE FOTO

Carnage, o companie britanică specializată în organizarea de petreceri pentru studenţi, este atacată dur după ce jurnaliştii de la Daily Mail s-au dat drept studenţi şi au băut cot la cot cu tinerii pentru a vedea ce se întâmplă. Într-una din seri, mai multe studente au luat la bătaie un om al străzii.

10 iun. 2014, 09:26

Deşi se aşteptau la beţii, cuvinte triviale şi dansuri cu indivizi mai mult sau mai puţin îmbrăcaţi, jurnaliştii au rămas şocaţi de modul în care reacţionează tinerii britanici atunci când se îmbată, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Au dansat până au RUPT PODEAUA. Aventura unor studenţi care au încheiat examenele VIDEO

Ei au luat parte la un incident şocant, filmând momentul în care un om al străzii este atacat cu sălbăticie şi dezbrăcat de studentele din Cardiff, după ce fetele i-au „recomandat” să îşi ia o slujbă. Imaginile surprind modul în care tinerele îl lovesc cu sete şi îl pun la pământ pe barbatul fără adăpost, în timp ce el striga de durere. Mai mult, tinerele ajung să îi tragă pantalonii şi chiloţii fără menajamente, lăsându-l în fundul gol.

Citeşte şi La ce facultate trebuie să mergi dacă vrei o viaţă sexuală bogată

Într-un final, victima a scăpat doar cu nasul însângerat, însă imaginile şocante readuc pe tapet controversele din jurul evenimentelor Carnage.