Mona Pivniceru, la şedinţa conducerii PNL

Mona Pivniceru, propusă pentru funcţia de ministru al Justiţiei, a venit, luni, la şedinţa conducerii PNL, pe a cărei ordine de zi se află şi aprobarea propunerilor făcute de premierul Victor Ponta pentru portofoliile Justiţiei şi Administraţiei.

RomaniaTV.net
06 aug. 2012, 14:54
Mona Pivniceru, la şedinţa conducerii PNL

Preşedintele interimar al PNL, Daniel Chiţoiu, a precizat, la începutul şedinţei BPC şi CNEx, că mulţumeşte membrilor BPC, preşedinţilor filialelor pentru implicarea în organizarea şi desfăşurarea referendumului din 29 iulie pentru demiterea lui Traian Băsescu, pentru modul corect în care s-a desfăşurat acest referendum.

El a precizat că pe ordinea de zi se află şi completarea unui loc de membru al BPC, ca urmare a demisiei din acest for a preşedintelui Consiliul Judeţean Iaşi Cristian Adomniţei.

Chiţoiu l-a propus pe preşedintele filialei Olt, Ioan Ciugulea, în locul lui Adomniţei, decizia urmând să fie luată în cursul şedinţei.

Mona Pivniceru a sosit la şedinţa PNL după o jumătate de oră de la începerea acesteia, precizând că va face declaraţii la final.

Mona Pivniceru, actual judecător şi membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), a fost propusă de liberali pentru portofoliul Justiţiei.