Moni şi Iri continuă lupta pentru custodia fetiţei lor, Irina

Columbenii se întâlnesc din nou în instanţă. Cei doi foşti soţi continuă lupta pentru custodia copilului lor, Irina, despre care Monica spune că nu ştie unde şi cu cine se află acum.

RomaniaTV.net
02 mai 2012, 14:03
Moni şi Iri continuă lupta pentru custodia fetiţei lor, Irina

Monica îl acuză pe Irinel că este „tolerat” pe proprietăţile tatălui său şi că nu îi dă un bun exemplu fiicei sale. La rândul său, Irinel consideră că programul de vizită decis de instanţă pentru fosta sa soţie este mult prea permisiv.

„Nu am nicio informaţie despre unde se află fetiţa mea şi cu cine. Nu am reuşit să o văd pe Irina încă, dar o voi lua vineri”, s-a plâns Monica.

La rândul lui, Irinel a spus că nu se bagă „în teatrul pe care doreşte să îl facă Monica”, apoi, întrebat unde este Irinuca, Irinel a răspuns sec că este „la munte”.

Recăsătorită de curând, Monica a declarat că dacă  va câştiga procesul, acesta va fi „motivul principal” pentru care ar fi hotărâtă să se mute în România, „pentru a-i construi Irinei un viitor”. Fosta doamnă Columbeanu a ţinut să precizeze că se numeşte Lamo acum şi că acesta este numele pe care îl foloseşte de-acum încolo.