Monica Anghel a topit 30 de kilograme, dar are o singură intervenție estetică!

Monica Anghel a şocat publicul din România cu noua ei siluetă. Vedeta a dat jos 20 de kg în 5 luni cu dieta disociată şi un meniul bine pus la punct. În plus, a şi făcut sport când timpul i-a permis.

19 aug. 2022, 13:52
Monica Anghel a topit 30 de kilograme, dar are o singură intervenție estetică!

Monica Anghel s-a transformat în ultimii ani devenind practic de nerecunoscut. Din artista rubensiană de altădată a mai rămas doar amintirea, Monica având acum o siluetă invidiată chiar și de adolescente.

După operaţia la coloană, suferită în 2017, artista n-a avut altă opțiune decât aceea de a slăbi. Și a început să tot dea, topind 30 de kilograme, însă pare să nu se mai oprească.

Adelina Chivu, de nerecunoscut pe plaja din Mamaia. Cum arată soţia fostului căpitan al Naţionalei şi al lui Inter FOTO
Și nici vorbă de tăiat stomacul sau de vreo liposucție. Monica Anghel a mărturisit că nu e niciun secret. A mâncat mai puțin, sănătos și a făcut sport.

Un singur ”păcat” a făcut cântăreața. Și l-a mărturisit cu prima ocazie. Într-un interviu cu Antena Stars, artista a recunoscut că a apelat la medicul estetician pentru o singură îmbunătățire.

 

„Mi-am făcut în zona asta (n.r. frunte) botox. Acum pot să mă încrunt cât vreau. Şi când mă enervez sunt la fel de senină. Ce e foarte bine. Asta e singura intervenţie pe care am făcut-o după ce am slăbit cele 30 de kilograme”, a declarat Monica Anghel.

Constantin Zamfirescu, Gogoaşă din Trăzniţii, mărturisiri tulburătoare despre copilăria plină de probleme de sănătate: „Mama m-a otrăvit controlat. Aşa i-au spus medicii”
Care a mărturisit că și-a injectat botox mai mult de gura lumii: ”M-au determinat oamenii din jurul meu pentru că eu nu voiam să fac chestia asta. Dar toată lumea mi-a spus: ”Băi, trebuie să faci ceva că ai slăbit şi eşti din ce în ce mai încruntată.

Ţi se adâncesc dungile astea şi pari supărată tot timpul”. Şi toată lumea îmi spunea să nu mai stau încruntată. Deja nu mai suportam când îmi zice cineva asta. Ei, uite că nu mai stau. Na!”, a mai spus vedeta la Antena Stars.

Dieta disociata – Cum a slabit Monica Anghel

”Am reusit sa pierd 20 de kilograme in 5 luni prin regimul disociat. Practic, 3 zile mancam carne, inclusiv mezeluri, organe si tocatura – fara orez. Urmatoarele trei zile erau dedicate legumelor si fructelor… si aici era permis orice in afara de orez, mazare, fasole verde, cartofi, banane, seminte, fistic, pere, struguri si fructe confiate. Apoi urmau zilele de lactate, unde era permis orice, inclusiv smantana. Chiar si cand mergeam la restaurant comandam un platou cu mai multe sortimente de branza.

Am reusit sa scap de 20 de kilograme… e mare lucru. Am pierdut 7 kilograme chiar in primele doua saptamani, iar dupa aceea nu am mai dat jos nimic timp de o luna. Ma frustra putin ideea, insa stiam de la sotul meu ca asa se intampla – dupa o slabire brusca se petrece una treptata. Chiar si organismul se obisnuieste cu un anumit regim de alimentatie si nu mai reactioneaza asa surprins.

Nu am avut nici un gen de probleme… m-am simtit excelent, atat fizic, cat si psihic, si am avut o energie de invidiat. Nu pot sa spun ca am suferit in mod deosebit. Daca aveam pofta de ceva dulce mancam batoane fara zahar in orice zi si chiar bomboane… cu zaharina e voie. In rest, am respectat regimul. Daca era ziua branzeturilor, nu mancam altceva.

Acum incerc numai sa ma mentin la greutatea actuala. Evit in continuare cartofii, orezul, dulciurile… nu mai fac excese de nici un gen… Numai daca sunt suparata sau deprimata tind sa mananc mai mult decat de obicei”, a marturisit Monica Anghel pentru forummamici.ro.