Monica Anghel, atac la adresa impostorilor: „Nu vă mai luați după toți hoții ordinari!”. Cum a slăbit, de fapt, artista

Monica Anghel a slăbit foarte mult, iar anumite companii încearcă să își promoveze produsele cu imaginea artistei în vârstă de 51 de ani.

26 iul. 2022, 15:50
Monica Anghel, atac la adresa impostorilor: „Nu vă mai luați după toți hoții ordinari!”. Cum a slăbit, de fapt, artista
Monica Anghel, atac la adresa impostorilor

Monica Anghel, atac la adresa impostorilor: „Nu vă mai luați după toți hoții ordinari!”. Imaginea artistei a fost folosită fără acordul acesteia pentru a promova picături care ajută la slăbit. „M-am enervat pentru că din nou a apărut un site cu picăturile acestea, cu poza mea. Eu în viața mea nu am folosit picăturile lor minune, deci nu vă mai luați după toți hoții ăștia care vând picături – picăturele. Nu vă mai luați după toate siteurile care se folosesc de imaginea mea și vor să vă vândă tot felul de prostii. Nu vă mai luați după toți hoții ăștia ordinari care vor să vă ia banii”, a spus Monica Anghel într-un live pe Facebook.

Monica Anghel a dezvăluit câte operații estetice și-a făcut, de fapt: „Încă nu e timpul trecut”

Vedeta a dezvăluit cum a reușit să piardă foarte multe kilograme: „Nu este niciun secret. Foarte mulți au spus că mi-am tăiat stomacul. Nu, nu mi-am tăiat stomacul pentru că dacă aș fi făcut lucrul acesta, aș fi recunoscut lucrul acesta pentru că știți foarte bine că sunt un om foarte deschis și vorbesc despre tot. M-am operat pe coloană și mi-a spus domnul doctor Marius Catană, cel care m-a operat, că trebuie să slăbesc. Eu toată viața mea am fost grasă, nu am avut niciun fel de problemă cu aspectul meu fizic, mă plăceam și înainte, doar că din acel moment m-am gândit că trebuie să slăbesc și că sunt nevoită să slăbesc pentru a putea fi sănătoasă, pentru copilul meu, pentru familia mea, pentru prietenii mei, pentru profesia mea, pentru tot”.

Cum arată Monica Anghel după ce a slăbit 30 de kilograme. Vedeta a ținut o dietă-minune: Cu cât mănânc mai puțin cu atât am energie mai multă