Monica Anghel devine instructor de fitness după ce a slăbit peste 40 kg! Artista va începe să lucreze cu oameni care îşi doresc să slăbească şi să-şi îmbunătăţească stilul de viaţă

În ultimii şase ani, Monica Anghel a reuşit să scape de nu mai puţin de 43 kg. Acum, greutatea ei este de 57-58 kg şi arată şi se simte mai bine ca niciodată. Este una dintre extrem de puţinele vedete care au reuşit să slăbească un număr impresionant de kilograme fără să apeleze la operaţia de micşorare a stomacului.

15 mart. 2023, 13:10

În urmă cu şase ani, artista a suferit o intervenţie complicată la nivelul coloanei vertebrale. După ce a depăşit cu bine acel moment, artista a decis să slăbească la recomandarea medicilor, căci surplusul de kilograme presa asupra coloanei. Cu timpul, Monica Anghel a descoperit că se simte bine cu noua alimentaţie, aşa că nu a renunţat la ea nici după ce a scăpat de zeci de kilograme.

Monica Anghel devine instructor de fitness după ce a slăbit 42 kg

În prezent, artista a decis să urmeze cursuri de instructor de fitness, de consultant nutriţionist şi de consultant psihologie nutriţională pentru a-i putea ajuta şi pe alţii să slăbească sau să trăiască sănătos.

Am început această transformare în urmă cu şase ani şi o continui. Nu vreau să mai slăbesc, acum sunt foarte bine aşa cum sunt. Analizele sunt perfecte, dar sunt interesată să aflu din ce în ce mai multe lucruri despre cum să fiu sănătoasă. Eu făceam mişcare şi înainte să slăbesc. Am făcut echitaţie nişte ani de zile, am făcut şi arte marţiale. Acum urmez cursuri de instructor de fitness, consultant nutriţionist şi consultant psihologie nutriţională. Vreau să aflu cât mai multe lucruri i să le împărtăşesc oamenilor despre cum ar putea să aibă o viaţă sănătoasă.

Te opreşti în benzinărie şi-ţi iei ceva de mâncare. Dar acolo găseşti şi un iaurt sau un chefir şi atunci mai bine îmi iau aşa decât o plăcintă sau un sendviş. Şaorma: îşi iei doar carnea de la şaorma şi salatele. Poţi pune un pic de sos din ăla dacă eşti chiar aşa disperat după gusturi. Dar nu mănânci pâine, nu mănânci lipie, şi nu faci toate combinaţiile alea: şi carne, şi lipie, şi cartofi, şi maioneză„, a dezvăluit Monica Anghel recent, în platoul emisiunii „La Măruţă

Citeste si Vali Vijelie, dezvăluiri tulburătoare din perioada copilăriei: „Eram atât de amărât că dormeam pe sora mea şi mă înveleam cu fratele meu”

Cum arată meniul Monicăi Anghel

Pentru a-și menține silueta, artista de 51 de ani spune că renunțat la trei alimente: zahăr, pâine și la alimentele procesate.

De șase ani de zile și până acum am slăbit 43 de kilograme și mă mențin. Mă cântăresc în fiecare zi. Azi dimineață aveam 58 de kilograme. Asta zic, că am între 57 și 58 de kilograme. Cafeaua o beau tot fără zahăr. Eu, când simt nevoia de dulce, mănânc fructe și m-am învățat cu chestia asta. Și spuneam că atunci când iau câte o linguriță de ceva dulce, când mă mai duc pe la știe ce petrecere, realmente simt toate chimicalele posibile și imposibile în prăjitura aceea sau ce este.

Mai fac în casă diverse dulciuri, dar fără zahăr. Pentru că sunt tot soiul de înlocuitori care sunt sănătoși și prepar genul acesta de dulciuri în casă și chiar sunt foarte ok. Am mai renunțat, total, la alimentele procesate, care sunt îngrozitor de nocive. Nu zic că nu mai iau, rareori, câte o feliuță de mezel de poftă, dar vreau să spun că după o feliuță de mezel, începe să mă doară stomacul când le consum. Și atunci de ce să nu le elimin?”, a declarat îndrăgita artistă pentru viva.ro

Citeste si Ce s-a întâmplat la mormântul Ilenei Ciuculete la comemorarea de şase ani a artistei. Fiul ei face dezvăluiri tulburătoare: „Îi simt prezenţa”