Ce s-a întâmplat la mormântul Ilenei Ciuculete la comemorarea de şase ani a artistei. Fiul ei face dezvăluiri tulburătoare: „Îi simt prezenţa”

Pe 14 martie 2023, Ileana Ciuculete pleca într-o lume mai bună la doar 65 de ani, răpusă de o boală nemiloasă - ciroză.

15 mart. 2023, 10:40
Ce s-a întâmplat la mormântul Ilenei Ciuculete la comemorarea de şase ani a artistei. Fiul ei face dezvăluiri tulburătoare: „Îi simt prezenţa”

La mormântul Ilenei Ciuculete, fiii artistei au venit la şase ani de la dispariţia mamei lor pentru a-i comemora amintirea. Acolo a avut loc o slujbă religioasă, apoi au fost împărţite pachete cu mâncare de post. Mugurel și Cristian Sfetcu simt și acum lipsa mamei lor, ba chiar fiul cel mare mărturisește că are multe momente în care o visează.

Ce s-a întâmplat la mormântul Ilenei Ciuculete la comemorarea de şase ani a artistei

Regretata interpretă de muzică populară este înmormântată în Cimitirul Străulești, alături de soțul ei, Cornel Galeș, care s-a stins la doi ani și jumătate distanță într-un accident de mașină.

Am venit de la Craiova luni, încă de la prima oră a dimineții. Am vorbit cu preotul înainte ca să facă o slujbă de pomenire pentru mămica. Au trecut șase ani. O mai visez, dar nu prea țin minte visele. Am momente în care îi simt prezența„, a declarat, pentru viva.ro, Mugurel Sfetcu.

Fiii Ilenei Ciuculete au reuşit, într-un final, să rezolve și problema cu actele de la mormântul mamei lor. Ani întregi aceştia nu au reuşit să dea de urma actelor, motiv pentru care nu au putut plăti nici taxa pentru întreţinerea locului de veci.

Și, pentru că ne aflăm în Postul Paștelui, am împărțit pentru ea pachete cu mâncare de post. Am rezolvat și cu actele. Am fost la Administrația Cimitirelor și Crematoriilor și situația de la mormânt este acum clară. Moștenitoarea lui Cornel, Claudia nu a avut nicio pretenție, dar noi eram supărați că nu găseam actele și nu știam ce să facem. Taxa de la mormânt era neplătită de când a murit Cornel […]

Citeste si Clipe de coșmar pentru o cunoscută cântăreață de muzică populară: ”Sora de doi ani a murit în brațele mele”

Am rezolvat cu actele, după ce m-am zbătut și am făcut multe drumuri… Până la urmă, au înțeles și mi-au concesionat oamenii. Le-am lăsat actele și au văzut cum stă treaba și care a fost situația. Trebuie să îmi facă un referat și apoi să merg la Administrația Crematoriilor să achit taxa, cu referatul întocmit de ei. Taxele sunt neplătite de când a murit Cornel.

Actele de la cimitir erau pe numele lui Cornel, dar nu le-a găsit nimeni. Claudia a renunțat și așa am rămas eu. Am fost la director și am primit aprobare. O să achit taxa și sunt la zi. Mulți comentează, dar nu știu ce încurcături au fost din cauza problemelor legate de acte. Nu că noi nu am fi vrut să rezolvăm”, a dezvăluit Mugurel Sfetcu într-un interviu mai vechi.

Băieții Ilenei Ciuculete au vrut să își deshumeze mama

Dacă nu reușeau să rezolve cu actele la mormânt, băieţii erau decişi să-şi deshumeze mama pentru a o strămuta la Craiova, trupul acesteia aflându-se în rezent îngropat la la Cimitirul Străulești din Capitală. Acest lucru se putea întâmpla, însă, abia după șapte ani.

Fără acel act nu ne ia în considerare. Am dus actul acela, că fata lui Cornel, Claudia Galeș, a renunțat la drepturi, iar el, din partea lui, nu mai are pe nimeni. Mai suntem noi, dar pe mine asta mă interesează, să rezolvăm și această problemă. Crucea este crăpată mai demult. Probabil s-a mai deteriorat. Dacă nu am acte, nu putem face nimic. Asta a fost situația. Prin tot ce am trecut până acum ne-a întărit. A trecut. În caz că, Doamne ferește, nu vor să ne ajute, să facem acte, noi așteptăm. La șapte ani o strămutăm pe mămica la Craiova, că avem voie. Eu m-am săturat de lupte cu autoritățile„, declara anul trecut Mugurel Sfetcu.

Citeste si Cântăreața de muzică populară, înșelată cu prietena cea mai bună. Soțul vedetei și-a lăsat amanta însărcinată