Monica Anghel nu-şi revine după infecţia cu Covid: „E ca și cum ai fi bătut, dar bătut rău de tot”

Monica Anghel s-a numărat printre vedetele care au fost depistate cu COVID-19, chiar dacă era vaccinată cu schema completă. Artista a vorbit pentru prima dată despre perioada grea prin care a trecut în lupta cu virusul necruțător.

02 oct. 2021, 14:41
Monica Anghel nu-şi revine după infecţia cu Covid: „E ca și cum ai fi bătut, dar bătut rău de tot”

Monica Anghel era depistată în urmă cu ceva mai mult de o săptămână cu Covid 19. Vedeta a oferit ultimele detalii despre starea sa de sănătate actuală, mărturisind că mai are de așteptat încă șapte zile până când va putea ieși din nou din casă. Ea a mărturisit că primele zile au fost de-a dreptul cumplite, pentru că a avut stări de amețeală, dureri de cap și alte simptome care i-au generat o stare permanentă de rău.

Intrarea în boală a fost extrem de grea pentru Monica Anghel având în vdere febra și complicațiile pe care le-a avut. Cântăreața a precizat însă, în cadrul unei emisiuni de televiziune, că starea de sănătate a început să se amelioreze apoi de la o zi la alta. Unul dintre motive a fost și ajutorul primit de la Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera i-a oferit cântăreței o serie de medicamente, care nu se găsesc în farmacii. Doctoriile au reușit să o pună repede pe picioare, așa că Monica i-a mulțumit din suflet omului de afaceri pentru ajutorul primit.

Monica Anghel are coronavirus. Care este starea artistei: „Sunt vaccinată cu ambele doze”
„Lucrurile sunt toate bune și la locul lor acum. A fost o săptămână dificilă. De fapt, primele zile au fost chiar dificile, cu febră, amețeli, dar nu am avut complicații. Am avut o variantă ușoară a acestui virus. Aș vrea să le mulțumesc doctorilor și mai ales lui Gigi Becali care mi-a trimis niște medicamente ce se găsesc destul de greu. Cum a aflat că sufăr de acest virus, mi-a trimis imediat medicamentele. Sunt bine! Mai am de stat în casă încă o săptămână. Pe data de 21 mi-am făcut testul rapid și mi-a ieșit imediat pozitiv și ca să pot să fiu și în baza de date mi-am mai făcut unul a doua zi dimineață și am trimis imediat medicului. Băiatul a ieșit negativ, e bine”, a declarat Monica Anghel, potrivit Kanal D.

Marcel Pavel, detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a Monicăi Anghel. Artista are COVID, deşi este vaccinată cu schema completă
„Băiețelul meu e bine, el a ieșit negativ. Soțul meu nu a fost cu noi în casă. El stă cu mama și fratele meu. Doar eu și băiețelul meu drag stăm împreună. Eu am fost condamnată de unele persoane că m-am vaccinat. A fost decizia mea, eu nu am ieșit nicăieri să conving pe nimeni să se vaccineze, nici să nu se vaccineze. Consider că este o chestiune care ține de fiecare om în parte, eu așa am decis pentru mine”,  a mai spus artista.