Monica Anghel are coronavirus. Care este starea artistei: „Sunt vaccinată cu ambele doze”

Monica Anghel are coronavirus. În ultima vreme, tot mai multe vedete au fost infectate cu Covid-19, printre ele numărându-se şi Viorica de la Clejani, Elena Merişoreanu, Theo Rose şi multe altele. Recent, şi Monica Anghel a fost "atinsă" de virus.

23 sept. 2021, 19:17
Monica Anghel are coronavirus. Care este starea artistei: „Sunt vaccinată cu ambele doze”
Monica Anghel are coronavirus

Monica Anghel are coronavirus. Artista a făcut o postare pe reţelele de socializare, unde a postat o imagine cu ea şi un mesaj, în care confirmă faptul că a fost infectată cu Covid-19.

Citeşte şi: A murit doctorul Andrei Carandino, fostul soț al Monicăi Anghel. Avea 61 de ani

Monica Anghel are coronavirus

Vedeta a mărturisit că este vaccinată cu ambele doze, însă nu a specificat care este starea ei de sănătate. Potrivit fotografiei postate, Monica Anghel se află acasă, unde îşi urmează tratamentul, însă nu se numără printre infectanţii fără simptome. Vedeta este înfofolită, cel mai probabil are frisoane, şi sfătuieşte prietenii virtuali să aibă grijă de ei.

Sunt vaccinata cu ambele doze si cu toate acestea tot am facut covid… aveti grija de voi„, a scris Monica Anghel pe pagina sa de Facebook.

Motivul neobișnuit pentru care Monica Anghel și-a schimbat imaginea

Monica Anghel și-a schimbat look-ul și a adoptat un stil modern, demn de o vedetă de peste hotare. Simpatica vedetă a decis că la vârsta de 50 de ani este momentul pentru o transformare ce îi reprezintă și mai bine starea de spirit interioară.

Vedeta s-a afișat pe Instagram cu părul tuns foarte scurt și vopsit blond platinat, o imagine care o întinerește foarte mult.  Îndrăgita artistă nu s-a sfiit să recunoască că avut și o intervenție neinvazivă, aceasta și-a injectat botox în zona frunții

Important este ca mie, când mă uit în oglindă, să-mi placă ceea ce văd. Şi mie îmi place ceea ce văd. E drept că, din fericire, am putut să mă tund aşa, pentru că am capul perfect rotund, am urechile proporţionate, faţa la fel.

Mie mi se pare că arăt extraordinar de bine pentru 50 de ani. Nu mi-am făcut intervenţii la faţă, doar puţin botox între sprâncene pentru că tot timpul stăteam încruntată şi mă întreba copilul dacă sunt supărată pe el. (râde)

Şi atâta tot, altceva nu mi-am făcut. Dar probabil că moştenirea genetică fiind foarte bună, ăsta e şi motivul pentru care arăt atât de bine.”, a adăugat Monica Anghel. (Citeşte AICI mai multe detalii)