Monica Anisie a făcut anunţul. Modelele pentru Bacalaureat şi Evaluare Naţională 2021 sunt gata: Vor fi publicate pe Edu.ro

Monica Anisie a declarat luni, în timpul unei conferinţe de presă, că modelele pentru Bacalaureat şi Evaluarea Naţională din 2021 sunt gata şi vor fi publicate cât mai curând pe site-ul Ministerului. De asemenea, guvernanta a făcut un apel la Inspectoratele şcolare cu privire la cursurile online.

RomaniaTV.net
02 nov. 2020, 09:52
Monica Anisie a făcut anunţul. Modelele pentru Bacalaureat şi Evaluare Naţională 2021 sunt gata: Vor fi publicate pe Edu.ro

„Referitor la un alt subiect important pe care l-am dezbătut de altfel și săptămâna trecută, cel referitor la publicarea modelelor pentru examenele naționale, vă anunțăm că astăzi, după această conferință de presă, vor fi publicate modelele pe site-ul Ministerului Educației”, a transmis Monica Anisie.

„Mai multe detalii referitoare la acest subiect le va da doamna secretar de stat Luminița Barcari”, a adăugat ministrul Educaţiei.

Monica Anisie, apel către Inspectoratele Şcolare

„Trecând la un alt subiect care este astăzi foarte important, acela de a trece în scenariul roșu din cauza situației epidemiologice, conform raportărilor inspectoratelor școlare astăzi la 10:30 avem următoarele date: școlii scenariul verde 8797 școli în scenariul galben 5029 și școli în scenariul roșu 3830. Elevii care învață exclusiv online sunt aproximativ 1 milion elevi iar în ceea ce privește municipiul București înțeleg că deja s-a încheiat Ședința Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență și s-a decis continuarea tot pentru 14 zile ale învățării în sistem online. (…) Vreau să fac un apel către inspectorii școlari: să intensifice activitatea de monitorizare a lecțiilor desfășurate în sistem online, pentru că în cadrul MEC vin tot mai dese semnale din partea părinților și elevilor că nu se desfășoară aceste activități didactice în sistem online”, a spus Monica Anisie.


loading...
Partenerii noștri