Monica Anisie, dezvăluiri şocante: Nu i-am cunoscut pe profesorii fiicei mele. După patru ani de liceu am aflat cine i-a fost dirigintă

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a făcut o serie de declaraţii neaşteptate în timpul vizitei sale la Focşani, unde a avut câteva întâlniri cu directori şi profesori de şcoli.

RomaniaTV.net
10 sept. 2020, 08:07
Monica Anisie, dezvăluiri şocante: Nu i-am cunoscut pe profesorii fiicei mele. După patru ani de liceu am aflat cine i-a fost dirigintă

Monica Anisie a fost însoţită de ministrul Lucrărilor Publice, Ion Ştefan, căruia i-a mărturisit că în perioada în care fiica ei era elevă la liceu nu i-a cunoscut profesorii, nici măcar pe dirigintă, motivul fiind acela că nu a vrut să se amestece în relaţia elev-profesor.

„Când fiica mea a terminat clasa a XII-a, după patru ani de liceu, am aflat şi eu cine este doamna dirigintă”, i-a mărturisit ministrul Educației lui Ion Ştefan.

La rândul său, directorul Colegiului „Unirea”, a criticat influenţa negativă a părinţilor în procesul educaţional.

„Să ştiţi că e un lucru bun, doamna ministru. Liceul ăsta a fost până în 1990 unul induustrial. Când se terminau trimestrele, era plin pe holuri de părinţi să vorbească cu profesorii să nu-i lase corigenţi. După ce s-a făcut liceu teoretic nu mai este nicio problemă”, a declarat Cornel Noană, directorul Colegiului „Unirea”.