Monica Anisie se laudă pe Facebook cu mediile elevilor din clasa la care e dirigintă

Monica Anisie, fostul ministru al Educației din Guvernul Orban, s-a lăudat pe Facebook cu rezultatele elevilor obținute în acest an din clasă unde este dirigintă.

10 iun. 2022, 20:47
Monica Anisie se laudă pe Facebook cu mediile elevilor din clasa la care e dirigintă

Monica Anisie predă limba română și e diriginta unei clase de gimnaziu de la Colegiul Național de Informatică Tudor Vianu.

Iată care sunt rezultatele elevilor în acest an școlar, anunțate de Monica Anisie:

„Final de an școlar, clasa a VI-a A s-a încheiat, iar copiii sunt răsplătiți pentru munca lor! Din 31 de elevi, 15 au obținut premiul I cu media 10 ( zece), iar 6 dintre copii au avut media 9,97, premiul al III-lea cu 9,94, ultima medie a fost 9,87!

Rezultate de excepție, copii minunați și profesori dedicați- așa pot caracteriza anul acesta școlar! Felicitări tuturor și o vacanță de vis, dragii mei! Diriga vă iubește și vă va susține tot timpul!”, a declarat ministrul Educației.

Citește și Vacanţa de vară 2022 este mai scurtă. Schimbări majore în noul an şcolar

După ce a fost profesoară de limba și literatura română, consilier prezidențial pentru politica educațională a lui Traian Băsescu între 2012 și 2016 și secretar de stat în guvernul Cioloș, în noiembrie 2019 a devenit ministru al Educației în guvernul Orban, desemnată de premierul Ludovic Orban după căderea guvernului Dăncilă. Ea a fost votată de Parlament în 4 Noiembrie 2019 și a preluat prerogativele o zi mai târziu. Mandatul său a durat până în decembrie 2020, când portofoliul Educației a fost preluat de Sorin Cîmpeanu.

În prezent, Anisie este senator, președintele PNL Sector 2 și coordonatorul comisiei de educație pentru învățământ preuniversitar din PNL.

Citește și Cum se calculează media de Bacalaureat. Iată care sunt condițiile pentru trecerea examenului maturității