Monica Bîrlădeanu nu neagă presupusa relație cu Valeriu Gheorghiță. Primele declarații despre iubit. ”Partenerul meu este un bărbat absolut necăsătorit”

Monica Bîrlădeanu a venit cu primele declarații după ce au apărut mai multe fotografii cu ea și Valeriu Gheorghiță, directorul Spitalului SRI.

13 iun. 2023, 15:01
Monica Bîrlădeanu nu neagă presupusa relație cu Valeriu Gheorghiță. Primele declarații despre iubit. ”Partenerul meu este un bărbat absolut necăsătorit”

Monica Bîrlădeanu nu a infirmat zvonul că Valeriu Gheorghiță ar fi partenerul ei, ci doar a făcut precizarea că „partenerul meu de viață e un bărbat ABSOLUT NECĂSĂTORIT, liber de orice obligație”.

Citește și Cum se menține în formă Monica Bîrlădeanu. Actrița a dezvăluit secretul siluetei: „Acesta distruge cel mai repede pielea”

„Dragilor, stiu ca circula o stire cu informatii eronate vis-a-vis de relatia mea personala si ca sa nu va faceti ganduri sau sa va puneti intrebari, imi doresc sa aflati adevarul direct de la mine: partenerul meu de viata e un barbat ABSOLUT NECASATORIT, liber de orice obligatie. Nu e o relatie ascunsa, doar ca am acest principiu de care ma tin, sa nu vorbesc public despre viata mea personala. Va imbratisez tare”, a spus Monica Bîrlădeanu.

Totul a pornit în urma apariției unor fotografii în spațiul public, în care Monica Bîrlădeanu apare în ipostaze intime, în jacuzzi, la un resort din Bulgaria, alături de directorul Spitalului SRI. Povestea ar fi una destul de complicată fiindcă se știe că medicul este căsătorit cu o fostă colegă de facultate, care îl susține în toate activitățile pe care le desfășoară.

Citește și Cu ce se ocupă Monica Bîrlădeanu în timpul liber? „Am aproape o colecție întreagă de ciocane. Contrastele au fost ceea ce m-a fascinat mereu”

Monica Bîrlădeanu este o femeie liberă, nu s-a mai afișat cu niciun bărbat după despărțirea de Bobby Păunescu.

Potrivit imaginilor exclusive făcute publice de Victor Ciutacu, în emsiunea pe care o moderează la România TV, ‘Punctul culminant’, celebra actriță și faimosul doctor se află la un resort din Bulgaria. Cei doi s-au relaxat în jacuzzi, pareau destul de apropiați, însă nu au făcut niciun gest care să îi încrimineze.