Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se pregătesc de nuntă. Ce invitați speciali vor avea la eveniment

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se pregătesc de nuntă. Actrița a împlinit 45 de ani și vrea să se așeze la casa ei, mai ales că relația amoroasă pe care o are cu medicul devenit celebru în timpul pandemiei merge foarte bine, iar el îndeplinește toate condițiile ca să-i devină soț.

01 mart. 2024, 11:19
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se pregătesc de nuntă. Ce invitați speciali vor avea la eveniment

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se pregătesc de nuntă. De când formează un cuplu, cei doi sunt de nedespărțit, când nu sunt în vacanță, ies în oraș împreună, la masă, la club sau chiar la o plimabre. Recent, au fost fotografiați de Cancan.ro, în timp ce au luat cina la un restaurant din Capitală, iar subiectul ar fi fost chiar nunta lor.

Citește și: EXCLUSIV | Dana Budeanu știe tot ce face Monica Bîrlădeanu! ”Vecinii îmi spun tot ce faci. Îmi trimit și poze, înnebunești!”

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se pregătesc de nuntă

La discuție ar fi luat parte și două femei, aproapiate ale cuplului, cu care s-au consultat în ceea ce privește detaliile marelui eveniment. Într-un final, au decis să aibă Jukebox, program întreg de nuntă, iar ca invitați speciali, pe cei de la Direcția 5, potrivit sursei menționate mai sus.

După mai bine de două ore, cei doi au părăsit restaurantul. În drumul către mașină, Monica s-a ținut de brațul lui Valeriu.

Sursă foto: Cancan.ro

Rețeta cu care Monica Bîrlădeanu l-a cucerit pe Valeriu Gheorghiță

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, chiar dacă multă lume nu le dădea șanse. La finalul lunii trecute, Monica Bîrlădeanu a primit un inel cu diamante, pe care îl poartă mereu pe deget. Nu l-a etalat la propriu, însă a avut grijă să nu îl ascundă în fotografiile postate pe internet.

„Gata prăjitura, dar cred că o știți, este populară pe Instagram. Merge la frigider până mâine dimineață. Vă pup!„, a scris Monica Bîrlădeanu.

Blat: 250g biscuiți măcinați, 50g de nucă de cocos, 1 lingură de zahăr pudră, 100g unt topit, 150ml lapte.

Cremă: 500g cremă de brânză, 120g zahar pudră, 1 plic de zahar vanilat, 100ml sirop de mentă (puteți folosi și alt sirop), coajă rasă de la  1- 2 lime, suc de la o jumătate de limă, 250ml de smântână dulce,  1 plic de gelatină, 4 linguri de apă rece.

Mod de preparare: Pentru blat amestecați toate ingredientele și presați într-o tavă cu diametrul de 22 cm. Apoi amestecați gelatina cu apă și lăsați-o să se umfle. Crema de brânză, zahărul pudră, zahărul vanilat, siropul, sucul și coaja de lime se amestecă împreună. La final adăugați smântâna dulce și amestecați totul împreună.

Încălziți gelatina scurt (în care ați pus cele 4 linguri de apă) pentru a se dizolva, amestecați 1-2 linguri de cremă pentru a evita formarea de cocoloașe, apoi îmbinați totul. Întindeți crema peste blat și lăsați tarta cu lime să stea (cel mai bine peste noapte) minim 5 – 6 ore, la frigider. Decorați cu coajă rasă de lime sau după cum doriți.