EXCLUSIV | Dana Budeanu știe tot ce face Monica Bîrlădeanu! ”Vecinii îmi spun tot ce faci. Îmi trimit și poze, înnebunești!”

Dana Budeanu a fost invitată în cadrul emisiunii ”Punctul Culminant”, prezentată de Victor Ciutacu, acolo unde a dezbătut unul dintre cele mai importante subiecte ale momentului, adică, traficul de droguri și medicamentele pe care le pot cumpăra copiii din farmacii. Totuși, pentru a destinde atmosfera, creatoarea de modă nu a ezistat să spună câteva cuvinte și despre Monicăi Bîrlădeanu.

29 feb. 2024, 23:26
EXCLUSIV | Dana Budeanu știe tot ce face Monica Bîrlădeanu! ”Vecinii îmi spun tot ce faci. Îmi trimit și poze, înnebunești!”

Dana Budeanu a fost invitată în cadrul emisiunii ”Punctul Culminant”, prezentată de Victor Ciutacu, acolo unde a dezbătut mai multe subiecte importante la nivel național.

Citește și EXCLUSIV | Dana Budeanu, mesaj pentru Monica Bîrlădeanu. ”Are bani mulți! Rezistă!”

Pe lângă traficul de droguri din România care ar trebui să îi îngrijoreze pe toți românii, mai ales pe cei care au copii, Dana Budeanu a vorbit și despre subiectul ei favorit, și anume, relația dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță.

Invitată în platoul lui Victor Ciutacu, în cadrul emisiunii ”Punctul Culminant”, Dana Budeanu a spus câteva cuvinte și despre Monica Bîrlădeanu, după ce prezentatorul de televiziune i-a amintit de vacanța din Bulgaria a celebrului cuplu.

„Ce-ai, mă? Nu ți-am zis că zburdă candelabrele? Ce vorbești? Monica, eu vorbesc cu tine cu drag, cu domnul Gheorghiță nu am treabă. Dar vreau să îți spun că am niște vecini de la tine din bloc care ne dau pe goarnă tot ce faceți, băi, absolut tot! S-a creat o brigadă, ori ei stau într-un fel de complex, ori din bloc, ori ceva.

Cert e că vecinii ne spun tot ce faceți. Băi, ne trimit poze, înnebunești! ”I-a venit Monicăi nu știu ce cutie, a lăsat-o pe hol”, ori nu știu ce a făcut cu mașina de spălat. Înnebunești!”, i-a transmis Dana Budeanu Monicăi Bîrlădeanu, în exclusivitate pentru România TV.

”Pe sărăcie nu se stă”

Actrița Monica Bîrlădeanu și medicul Valeriu Gheorghiță au o relație asumată, după ce presa a publicat câteva fotografii cu cei doi în jacuzzi, într-un resort din Bulgaria, chiar la începutul anului.

Atunci, cazul a fost comentat și de Dana Budeanu, care a avut o interpretare în stilul său caracteristic vizavi de această relație.

„Nu mai mergeți la bulgari domnule Gheorghiță, dvs nu stiți pe unde a fost Monica. Păi voi stiți unde a umblat Monica? Și tu o duci în Bulgaria, în jacuzzi cu alții?

Citește și EXCLUSIV Dana Budeanu, sfaturi pentru Gheorghiţă: „Vrei să stai cu Monica Bîrlădeanu, fă flic- flac, că nu e o femeie obişnuită, nu e Monica din Drumul Taberei”

Păi ea n-a intrat în viața ei în jacuzzi cu alții. Nu cred că există femeie să fi fost pe barosaneală și acum să tragă la sărăcie. Păi așa stai singură. Păi ce, vine unu și ce face el? Mă duce în Bulgaria? Pe sărăcie nu se stă, astea sunt prostii. Toți bărbații se mint cu dragostea”, a afirmat Dana Budeanu.