Liviu Vârciu, amintiri din epoca de glorie a trupei L.A.: „Făceam 10.000 de dolari. Mi-am dat albumul pe o ladă cu gin”

Liviu Vârciu a devenit un prezentator cunoscut de televiziune, însă debutul l-a avut la începutul anilor 2000 pe când făcea parte din trupa L.A, un proiect muzical de mare succes pentru vremea aceea.

18 oct. 2021, 15:00
Liviu Vârciu, amintiri din epoca de glorie a trupei L.A.: „Făceam 10.000 de dolari. Mi-am dat albumul pe o ladă cu gin”

Liviu Vîrciu a vorbit foarte sincer în cadrul unui podcast despre momentele definitorii din cariera lui profesională, dar și despre aventurile inedite prin care a trecut pe vremea când făcea parte din trupa L.A.

În urmă cu peste 20 de ani, Liviu Vârciu (40 de ani) lansa alături de trupa L.A. celebra piesă „Ochii tăi”. Despre debutul său în televiziune, dar şi despre cum a pierdut sute de mii de dolari de pe albumul „Ochii tăi”, Vârciu i-a povestit lui Pepe.

„În 2005 nu aveam 200 de dolari să-mi plătesc chiria în Tineretului. Îi mulţumesc lui Dulceaţă, proprietarul de atunci, care chiar era o dulceaţă de om. Şi veneam de la L.A. cu care făceam 10.000 de dolari pe zi. Nu ştiu ce am făcut cu bani, nici ceilalţi băieţi. Eu nu mai am nimic la Constanţa. Dacă mă duc acum acolo stau la hotel. Puteam să cumpăr tot Năvodariul, era un dolar şi 10 cenţi metrul pătrat. Eu făceam 10.000 de dolari doar lunea cu L.A. Apoi, m-a sunat Joey D’Alvare, impresarul, să mă întrebe dacă nu vreau să joc în serialul «Secretul Mariei». Aşa am ajuns în televiziune”.

Întrebat câţi bani a luat pentru primul album al trupei L.A. – „Ochii tăi”, Liviu Vârciu a povestit la Pepe în „Bar online” pe Youtube: zero, ba chiar a pierdut!

„Pentru primul album L.A. eu nu am luat nici un ban. Eu l-am dat cadou. Am vrut să-mi pună poza pe copertă. Atât! Şi am zis: bă, dacă-mi pui poză pe copertă, eu nu vreau nimic. Şi el mi-a zis: îţi fac şi CD-ul color. A fost primul CD color din România. Am vrut să mă văd color, galben cum eram. Mi-a dat cadou o ladă de gin şi o ladă de ulei. Albumul s-a vândut în 865.000 de exemplare, pe acte, noi nu ştim cât au vândut fără acte. S-au luat 2 dolari pe bucată, iar asta înseamnă un milion şase sute de mii de dolari. Atât s-a câştigat pe album, pe acte. Eu l-am dat gratis pe o ladă de gin şi că m-a făcut color. Apoi, mi-a dat 5.000 de euro să mă duc într-o vacanţă. Eu nu ştiam fraţilor nimic pe vremea aia. Părinţii noştri nu au avut posibilităţi, am fost săraci, aveam câte o pereche de pantaloni pe care o spălam şi iar o îmbrăcam”, i-a povestit Liviu Vârciu lui Pepe.

Liviu Vârciu le bate obrazul invitaţilor de la botezul fiului său: „Am rămas dator, nu au dat toţi cât trebuie. Zgârciţilor!”

Liviu Vârciu

le bate obrazul invitaţilor de la botezul fiului său. Artistul şi partenera sa de viaţă Anda Călin au devenit părinţi pentru a doua oară în urmă cu mai bine de un an. Din cauza pandemiei, cei doi au organizat petrecerea de botez a micuţului Matei Liviu abia anul acesta.

Vedeta tv şi partenera sa de viaţă au dat o mare petrecere pentru a sărbători botezul fiului lor. Cheful a avut loc într-un local de lux din Otopeni, iar invitaţii au fost aleşi pe sprânceană. Liviu şi Anda au petrecut alături de Pepe şi iubita Jasmine, Lora şi Ionuț Ghenu, Aurelian Temișan şi Monica Davidescu, Andreea Bănică și Lucian Mitrea, Mirela Vaida, Cornel Păsat, Cezar Ouatu, Andrei Ștefănescu împreună cu fiul său și mulți alții.

Prezentatorul de la Antena 1 ar fi cheltuit 5.000 de euro doar pe focurile de artificii. Deşi invitaţii ar fi scos din buzunare de la 300 de euro în sus, Liviu se plânge că a ieşit în pierdere.

Citeşte şi Liviu Vârciu, prima fotografie cu fiul său de un an. Micuțul îi calcă pe urme tatălui. „Pianist clar”

„Am rămas dator după botez! Zgârciților! Am ieșit în pierdere, nu am ieșit bine, nu au dat toți cât trebuie. Dar eu am plicurile acasă, unii nu au dat bine, las că merg și eu la ei la botez și o să dau tot atât! Eu nu sunt unul dintre artiștii ăia care fac botezul gratis, să fie clar! Eu am scos bănuții din buzunar pentru băiatul meu!”, a declarat prezentatorul tv într-un interviu pentru emisiunea „Xtra Night Show”.

Liviu Vârciu și Anda Călin trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de cinci ani, iar în urma acestei relații au rezultat și doi copii. La începutul relației  cei doi au avut probleme, iar la un moment dat au ajuns chiar să să se despartă. S-au împăcat iar acum pare că se înţeleg mai bine ca niciodată.

”Avem cinci ani de zile de când suntem împreună, nu am înșelat-o, nu mă înșeală. Cum să ai amantă? Eu n-am nervi pentru ea, să mai am încă una….Ea a mea, am găsit-o, e frumoasă (…) Noi am avut foarte multe cumpene de relație, dar suntem din ce în ce mai bine. Noi nu suntem din ce în ce mai rău, suntem din ce în ce mai bine”, mărturisea recent vedeta.


loading...