Monica Davidescu, după 26 de ani de căsnicie cu Aurelian Temişan: „E destul de greu”

Monica Davidescu, după 26 de ani de căsnicie cu Aurelian Temişan. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate şi solide cupluri din showbiz. Actrița a recunoscut că există momente în care apar tensiuni între ei, însă reuşesc să le rezolve.

21 nov. 2022, 12:04
Monica Davidescu, după 26 de ani de căsnicie cu Aurelian Temişan: „E destul de greu”
Monica Davidescu, după 26 de ani de căsnicie cu Aurelian Temişan

Monica Davidescu, după 26 de ani de căsnicie cu Aurelian Temişan. Cei doi petrec foarte mult timp împreună, atât acasă, cât şi pe scenă, pentru că ambii sunt actori. Pentru că sunt aproape mereu unul în preajma celuilalt, actriţa spune că nu prea au timp să se certe, pentru că au foarte multe activităţi.

Monica şi Aurelian discută deschis orice problemă, spun ceea ce au de zis și nu se supără dacă mai există și critici, care, spun ei că îi ajută să devină mai buni pentru viitor.

Citeşte şi: Monica Davidescu, despre divorţul de Aurelian Temişan: „Eu, dacă am ceva de spus, spun, el tace”

Monica Davidescu, după 26 de ani de căsnicie cu Aurelian Temişan

A venit Dora (n.r. fiica lor), de fapt, am consultat un specialist și mi-a spus că va veni la timpul potrivit copilul, așa că a venit la timpul potrivit. (…) Noi (n.r ea și Aurelian Temișan) muncim mult împreună, poate că dăm foarte multă importanță lucrului nostru, poate că dorim întotdeauna să aducem lucruri extraordinare în fața spectatorilor și nu avem timp să ne certăm.

E destul de greu să primești criticile din partea soțului sau din partea soției. În timp, am învățat și acest lucru, pentru că fiecare că critică înseamnă, de fapt, că ne perfecționăm pentru viitor.”, a declarat Monica Davidescu la Antena Stars, potrivit Spynews.ro.

„Divorțul anului”, cu Monica Davidescu și Aurelian Temișan

Piesa de teatru „Divorțul anului” se joacă în București, la sala Dalles, pe 13 decembrie, iar la Târgu Jiu pe 27 decembrie. Piesa este adaptată de actorul Ion Lucian, inspirat de un fil din anii ’70 și tratează în mod ironic și comic relația dintre soți. Biletele se pot cumpăra de aici.

Distribuția: Ovidiu Cuncea, Monica Davidescu, Aurelian Temisan.  Regia este sub semnătură lui Ovidiu Cuncea, scenografia este creata de Gabi Albu și costume realizate de Ellida Toma.