„Divorțul anului”, protagonişti Monica Davidescu și Aurelian Temișan

Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt protagoniștii divorțului anului. Cuplul joacă într-o piesă de teatru unde trebuie să se despartă.

11 nov. 2022, 09:26

Aurelian Temișan urmează să divorțeze de soția sa, Monica Davidescu, într-o piesă de teatru în care joacă împreună. Cei doi sunt protagoniștii unor scene senzaționale, potrivit click.ro.

Până la punerea în scenă a piesei de teatru „Divorțul anului”, Aurelian Temișan va mai participa la două spectacole pentru care merită să plătiți bilet. Pe 21 noiembrie va cânta în concertul „IUBIRE DE NOIembrie”, care va avea loc în sala Studio a Teatrului Național, împrună cu Cardinal Show Orchestra și Orchestra Simfonică București. Proiectul este dirijat de maestrul Andrei Tudor și vor fi doi invitați speciali: Nico și chitaristul Nicu Patoi.

Concertul va fi compus din cântece de dragoste ale compozitorilor români din ultimii 50 de ani, lansate de marile nume ale muzicii.

Citește și: Monica Davidescu, despre divorţul de Aurelian Temişan: „Eu, dacă am ceva de spus, spun, el tace”

Spectacol de teatru- „O noapte furtunoasă”

În aceeași sală, pe 28 noiembrie, Compania de Teatru Concordia va prezenta în avanpremieră spectacolul „O noapte furtunoasă” de I.L. Caragiale, la ora 19:30. Piesa de teatru este regizată de Alexandru Naggy și îi are în distribuția sa pe:  Jupan Dumitrache: Aurelian Temisan, Nae Ipingescu: Ovidiu Cuncea, Chiriac: Adrian Nartea, Rica Venturiano: Cosmin Vijeu, Spiridon: Radu Stefan Banica, Veta: Monica Davidescu, Zita: Monica Odagiu, Regia: Alexandru Nagy, Scenografia: Gabi Albu, Costumele: Ellida Toma, Foto: Horia Stan.

„Divorțul anului”, cu Monica Davidescu și Aurelian Temișan

Piesa de teatru „Divorțul anului” se joacă în București, la sala Dalles, pe 13 decembrie, iar la Târgu Jiu pe 27 decembrie. Piesa este adaptată de actorul Ion Lucian, inspirat de un fil din anii ’70 și tratează în mod ironic și comic relația dintre soți. Biletele se pot cumpăra de aici.

Distribuția: Ovidiu Cuncea, Monica Davidescu, Aurelian Temisan.  Regia este sub semnătură lui Ovidiu Cuncea, scenografia este creata de Gabi Albu și costume realizate de Ellida Toma.

Citește și: Aurelian Temişan, infectat cu Covid, împreună cu soţia şi fiica lor: „Am avut o zi în care m-a simţit mai moale”