Monica Gabor are o datorie imensă de plătit în România. Cum a reușit fosta doamnă de la Izvorani să ocolească executarea silită

Monica Gabor are de plătit o datorie de 70.000 de euro în România. Fosta doamnă de la Izvorani nu a plătit nici onorariul avocatei care a reprezentat-o în procesul de divorț.

31 aug. 2022, 23:10

Monica Gabor locuiește de 11 ani în Statele Unite ale Americii, iar în urmă cu patru ani a luat-o și pe fiica sa, Irina Columbeanu. Fosta doamnă de la Izvorani trăiește o viață de lux alături de iubitul ei, chinez Mr. Pink.

Citește și Monica Gabor îl umilește pe Irinel Columbeanu. Totul are legătură cu fiica lor

Chiar dacă și-a construit o viață complet nouă peste ocean, trecutul o urmărește pe Monica Gabor. Fostul model are o datorie imensă de plătit în România, reușind să scape de procesele prin care a trecut în țară. De asemenea, frumoasa șatenă a reușit să ocolească și o executare silită.

Deși trăiește pe picior mare și se plimbă cu mașini de lux, Monica Gabor nu are niciun cont pe numele său. Astfel, avocata care a reprezentat-o în procesul de divorț de Irinel Columbeanu nu a reușit să își recupereze nici până în ziua de astăzi datoria de peste 70.000 de euro.

Oficial, fosta soție a lui Irinel Columbeanu este casnică, însă în SUA se ocupă de afacerile lui Mr. Pink și predă lecții de engleză imigranților din America.

Tripona Murgu, avocata Monicăi Gabor, care a reprezentant-o în procesul de divorț cu Irinel Columbeanu nu a primit niciun ban nici până în ziua de astăzi. Deși a făcut toate demersurile legale pentru a-și recupera datoria, aceasta nu a primit niciun ban.

„Nu am recuperat nimic. Am găsit într-un singur cont, în România, o suma derizorie, de doar 4500 de lei. Aceea i-am recuperat. Nu știu ce face în America, unde își ține banii. Problema e că dacă nu are nimic pe numele ei e greu. E vina mea, că am mers pe încredere, trebuia măcar jumătate din onorariu să-i cer, ca să mergem mai departe. Dar ea se plângea că nu are, că stă cu chirie. Sincer, la început nu am vrut s-o iau, ca şi clientă, dar mi s-a făcut milă de ea, că era vorba și de un copil’, a declarat Tripona Murgu.

Citește și Monica Gabor i-a anunţat dispariţia. Vedeta cere disperată ajutorul: „Nu reuşesc să dau de ea şi sunt îngrijorată pentru starea ei”