Monica Gabor i-a făcut reclamă lui Mr. Pink la pomana mamei sale FOTO

Monica Gabor a transformat un eveniment trist, pomenirea mamei ei, într-un prilej de a-i face reclamă iubitului său chinez. În plus, ca o divă, a pus bodyguarzii să le păzească pe ea şi pe surorile ei.

24 aug. 2014, 09:23
Monica Gabor i-a făcut reclamă lui Mr. Pink la pomana mamei sale FOTO

Monica şi Ramona, surorile înstărite ale „clanului” Gabor, s-au purtat ca nişte dive până şi la comemorarea mamei lor, Veronica Bulai, decedată anul trecut, pe 22 august. Ele au ajuns  la cimitirul din Bacău în maşini de lux – Monica, într-un Audi alb, împrumutat de la Cătălin Botezatu, iar Ramona, într-un Mercedes, potrivit libertatea.ro.

După slujba de la cimitir, familia şi cei câţiva apropiaţi prezenţi la comemorare au mers la un restaurant din oraş, pentru pomană. Iar la ieşire, surpriză: participanţii la parastas cărau pachetele împărţite de surorile Gabor – pachete în care nu se afla, de altfel, mare lucru, ci doar o lumânare, un colac şi un cozonac – în sacoşe inscripţionate cu Mr. Pink, numele băuturii energizante căreia Moni îi face reclamă în America, dar şi porecla iubitului său chinez, potrivit libertatea.ro.

CITEŞTE ŞI: Ramona Gabor, mesaj emoţionant pe Facebook, la un an de la moartea mamei sale