Monica Gabor şi-a găsit vocaţia în America. Incredibil, ce face fosta soţie a lui Irinel Columbeanu pentru BANI

Publicat: Duminică, 26 Mai 2019 22:28 // Actualizat: Duminică, 26 Mai 2019 22:28 // Sursa: romaniatv.net

Monica Gabor s-a mutat acum cinci ani în America. Fosta soţie a lui Irinel Columbeanu a devenit profesoară suplinitoare la o şcoală din Beverly Hills. Ea le predă limba engleză copiilor de imigranţi.

Monica Gabor are o relaţie cu un chinez milionar, cunsoctu ca Mr. Pink, însă şi-a dorit să fie independentă şi să îşi câştige singură banii de buzunar. Ea a dat podiumul de fotomodel, pe catedră, întrucât a fost acceptată ca profesor suplinitor la lecţiile de limba engleză a imigranţilor, la "Beverly Hills Unified School District Instructional Center".

Ramona Gabor are o nouă meserie în Dubai. "Acum pot să spun că sunt EXPERTĂ"

"E un sentiment foarte plăcut să predai. În primul rând, predau din inimă pentru că mă identific cu imigranţii şi, în al doilea rând, predau ce ştiu din cărţi. Mă determină pe mine să învăţ pentru mine însămi din ce în ce mai mult, pentru că vreau să împart cu ei cât mai mult din ce studiez. Este obositor, dar foarte satisfăcător. Sunt multe ore de pregătire înaintea cursurilor propriu-zise. Mă simt foarte bine în această postură, mi-e drag să fiu la şcoală. Am început să învăţ engleza din clasa a cincea, mereu mi-a plăcut. În clasa a 11-a deja am primit diplomă de competenţe lingvistice excelente în limba engleză. Când începi să călătoresti, înveţi cu adevărat orice limbă străină, nu numai limba engleză. Când te muţi într-o altă ţară te obişnuieşti să vorbeşti în ritmul şi dialectul lor.  Este greu la început, ţi se pare că toată lumea vorbeşte prea repede, pentru că până traduci în română ce ţi s-a spus, ei trec deja la propoziţia următoare", a declarat Monica Gabor pentru perfecte.ro.

"În timpul săptămânii stau în Beverly Hills pentru că merg la şcoală, weekend-urile le petrec în Malibu. Când sunt în Beverly Hills încep cursurile de la 9 dimineaţa şi termin la ora 4 după amiaza. Acest lucru îl fac de trei ori pe săptămână, în zilele libere mă văd cu prietenii, merg la întâlniri de afaceri cu Pink şi mă duc cu Anthony (n.r. - fiul lui Mr. Pink) la karate. În weekend-uri stăm în general acasă, gătim, avem grijă de casă şi ne uităm la filme cu Anthony. Alte dăţi mergem la tot felul de locuri de joacă sau la Santa Monica Pier, unde este un parc de distracţii", a mai spus Monica Gabor.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Monica Gabor Mr Pink profesoară
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8387
RON
05 Jun
noapte 14 °
zi 31 °
Ultimele joburi adaugate
24 H