Monica Gabor şi Mr. Pink, investiţie de 1 milion de euro într-o nouă afacere, în Beverly Hills

Monica Gabor şi Mr. Pink sunt pe punctul de a face o investiţie de 1 milion de euro într-o nouă afacere, în Beverly Hills. Vedeta locuieşte de câţiva ani buni în America, alături de fiica ei, Irinuca, dar şi de iubitul chinez, şi fiul acestuia.

24 mai 2021, 11:43
Monica Gabor şi Mr. Pink, investiţie de 1 milion de euro într-o nouă afacere, în Beverly Hills
Monica Gabor şi Mr. Pink sunt pe punctul de a face o investiţie de 1 milion de euro

Monica Gabor şi Mr. Pink, investiţie de 1 milion de euro. Cei doi plănuiesc să îşi deschidă un restaurant chinezesc într-o zonă de lux din Beverly Hills, unde chiria ajunge la o sumă fabuloasă: între 500.000 – 1 milion de euro.

Citeşte şi: Irinel Columbeanu, adevărul despre Monica Gabor. A cumpărat-o sau nu de la proxeneţi?

Monica Gabor şi Mr. Pink, investiţie de 1 milion de euro

Mr. Pink vrea să aducă în America un lanț de restaurante chinezești numit Beijing Yan. Deși avea autorizațiile necesare, iubitul Monicăi Gabor nu a reușit să inaugureze localul în 2019 așa cum era planificat, din cauza pandemiei de coronavirus.

Între timp, a reuşit să se asocieze cu un alt om de afaceri, iar în curând restaurantul va fi inaugurat, odată cu relaxarea restricțiilor, potrivit Viva.ro.

Irinel Columbeanu este mândru de Monica Gabor

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au divorțat acum 11 ani. La acea vreme, fiica lor de doar trei ani a rămas în grija tatălui, dar situația s-a schimbat când afaceristul a întâmpinat probleme financiare.

Irinel Columbeanu a dezvăluit că are o relație bună cu Monica Gabor, deși divorțul celor doi a fost unul cu scandal. Afaceristul și fosta soție s-au văzut recent, în România.

Irina Columbeanu locuiește acum în America alături de mama ei, de iubitul mamei, Mr. Pink, dar și de fratele vitreg. Merge la școală și ține legătura cu tatăl ei online. Irinel Columbeanu a declarat că a luat o decizie bună când a trimis-o la mama ei în America. „Eu sunt bucuros pentru ce i se întâmplă Irinei, Monicăi. Monica a fost și în București pe timpul pandemiei. Irina era la școală, nu a avut cum să vină”, a declarat Irinel Columbeanu la Prima TV.

Monica Gabor predă limba engleză în Statele Unite: „Este profesoară suplinitoare cu acte în regulă. Ea a învățat, nu tatăl meu a învățat-o engleză cum s-a scris… nu îmi place treaba asta că el i-a pus cartea în mână. Era o fată deja foarte educată. Este foarte frumos, îmi place că muncește și a învățat-o și pe Irina în același spirit.

Am vorbit cu fata și îmi spunea că de Ziua Recunoștinței au mâncat rață. Și trebuia să dea 100 de dolari, dar au dat 20 pentru că au cumpărat-o nejumulită, avea penele pe ea și era mai ieftină. Mi-a zis: am venit acasă și am jumulit-o eu! Sunt bucuros pentru că în America nu e un stil de viață plin de mașini de lux și altele”, a mai adăugat Irinel Columbeanu.