Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit. Ce detaliu i-a dat de gol pe cei doi

Monica Gabor și iubitul ei, Mr. Pink, s-au căsătorit. După ce de mai multe ori s-ar fi vehiculat că cei doi și-au unit destinele, acum pare că lururile sunt cât se poate de clare.

24 oct. 2022, 18:33
Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit. Ce detaliu i-a dat de gol pe cei doi

Monica Gabor și iubitul ei, Mr. Pink, s-au căsătorit. Fosta doamnă de la Izvorani a preferat să se mute în America după divorțul de Irinel Columbeanu și să își trăiască viața și implicit povestea de dragoste cu Mr. Pink,  departe de ochii curioșilor. Au curs râuri de cerneală despre povestea de dragoste dintre Mr. Pink și Monica Gabor, însă aproape de fiecare dată aceasta a preferat discreția. Cu toate că la un moment dat s-a speculat că cei doi ar fi luat-o pe drumuri separate, lucrurile stau complet diferit.

Monica Gabor și Mr. Pink și-au unit destinele. Cum s-a dat de gol fosta doamnă de la Izvorani

Cu toate că nu a vorbit vreodată despre căsătoria cu ea și Mr. Pink, aceasta s-a dat de gol într-o postare de pe rețelele de socializare că și-a unit destinele deja cu nimeni altul decât Mr. Pink.

Din imagine se poate  că bruneta îl are trecut pe partenerul ei în telefon: „Soțul meu iubit!”, dovadă clară că cei doi au făcut deja marele pas. Mai mult decât atât, surse din anturajul celor doi, au declarat că marele eveniment a avut loc chiar anul trecut. Conform Antena Stars cei doi au făcut doar Cununia Civilă și nu au avut invitați.

Mai mult, o altă dovadă clară că cei doi au făcut marele pas, este chiar declarația fostului soț, Irinel Columbeanu. În urmă cu doar câteva luni, Irinel Columbeanu și-a lansat volumul doi al cărții sale, iar fostul milionat a ținut să precizeze cine au fost marii absenți de la eveniment.

„Absenți… cred că soții Pink sunt, cel puțin din punctul dumneavoastră de vedere, dar sper că nu ați venit aici numai pentru eventualitatea în care o să fie prezentă și fosta mea soție și domnul Pink!”, a spus el.

Monica Gabor și Irinel Columbeanu, un cuplu foarte comentat

În urmă cu mulți ani povestea de dragoste dintre Irinel Columbeanu a ținut mult timp prima pagină a ziarelor, cârcotașii chiar precizând că cei doi nu vor rezista mult timp împreună. Se pare că nici gura lumii și nici diferența de vârstă mare nu i-a făcut pe cei doi să se despartă așa ușor, ba mai mult au făcut și un copil, pe Iriniuca, rodul iubirii lor. Timpul  însă a trecut, iar Monica Gabor a decis să pună capăt relației cu Irinel și-a  plecat în America acolo unde s-a îndrăgostit de Mr. Pink. De curând și Irinuca a mers în America alături de mama ei, după ce ani la rând a rămas alături de Irinel Columbeanu, în vila de la Izvorani.

Citește și: Împăcarea la care nimeni nu se aștepta. Dana Budeanu ar fi invitat-o pe Mihaela Rădulescu la nunta ei secretă

Citește și: Împăcarea la care nimeni nu se aștepta. Dana Budeanu ar fi invitat-o pe Mihaela Rădulescu la nunta ei secretă