Monica Gabor: Visul meu este să construiesc un spital pentru oamenii nevoiaşi

Într-un interviu pentru EVZ, Monica Gabor a dezvăluit care este cel mai mare vis al e, despre planurile ei de afaceri şi despre relaţia cu Irina. Fosta doamnă Columbeanu le-a sfătuit pe tinerele care se află la început de drum și vor să ajungă ca ea "să acţioneze cu înţelepciune şi răbdare".

RomaniaTV.net
19 apr. 2012, 07:59
Monica Gabor: Visul meu este să construiesc un spital pentru oamenii nevoiaşi

Am constatat, de-a lungul timpului că multe fete care se află la început de drum mă privesc ca pe un exemplu de determinare, voinţă şi speranţă. Tuturor acelor fete care îmi scriu, îmi cer un sfat, le doresc întotdeauna să acţioneze cu înţelepciune şi răbdare. Trebuie să încercăm să nu ne lăsăm înşelaţi de aparenţe, de vorbe, să judecăm după fapte şi să fim siguri că, dacă suntem în căutarea unui sculptor, nu dăm peste un tăietor de lemne„, a declarat Monica Gabor într-un interviu pentru evz.ro.

Fosta doamnă de la Izvorani are în minte un plan de afaceri. „Voi aduce în România Mr. Pink, o băutură pe bază de ginseng şi vitamine, o alternativă sănătoasă a băuturilor energizante existente pe piaţă„, mai spune Monica.

Ea vrea să se implice şi în acţiuni umanitare şi spune că visul ei este să construiască un spital pentru persoanele fără posibilităţi materiale.

Despre relaţia cu fiica sa, Monica Gabor spune că „eu şi Irina suntem cele mai bune prietene. Fiind mamă tânără, am reuşit să creez o relaţie apropiată cu ea.”