Monica Lewinsky iese din nou la rampă. Află ce surpriză le pregăteşte americanilor!

Femeia care a devenit celebră peste noapte, în anii ’90, după ce a ieşit la iveală relaţia secretă cu preşedintele de atunci al SUA, Bill Clinton, le pregăteşte o surpriză de zile mari americanilor. Este vorba despre o dublă surpriză.

03 apr. 2013, 09:04
Monica Lewinsky iese din nou la rampă. Află ce surpriză le pregăteşte americanilor!

Fosta amantă a preşedintelui american Bill Clinton, Monica Lewinsky, care are acum 39 de ani, se pregăteşte să apară din nou în public, după ani întregi de „claustrare”, timp în care a mai făcut câteva dezvăluiri despre fosta ei relaţie scandaloasă ce a zguduit din temelii fotoliul prezidenţial al lui Clinton. În afară de scandaluri şi dezamăgiri, Monica a pus mult pe ea în acest răstimp, ajungând la fabuloasa greutate de 136 de kilograme!…

Acum, faimoasa fostă stagiară la Casa Albă le pregăteşte americanilor o dublă surpriză. Este vorba despre o nouă carte-bombă, precum şi de un nou fizic, de „lebădă frumoasă”, ce va fi realizat cu ajutorul chirurgiei estetice şi al postului de televiziune Fox, prin intermediul realityshow- ul „Lebăda”, ce transformă radical urâtele în frumoase şi grăsanele în femei cu siluetă subţire, dezvăluie tabloidul britanic Daily Mail.

Complot politic?

Monica este încă în negocieri cu TV Fox, dar s-a pus deja pe slăbit, iar gurile rele comentează că după ce se va fi transformat din „răţuşca cea urâtă” în „lebădă frumoasă”  ar putea să îl încânte din nou pe fostul preşedinte democrat, cu care mai fuma câte o ţigară în Biroul Oval, îmbrăcată în celabra „rochiţă albastră”. Asta, pe de-o parte.

Pe de altă parte, se spune că soţia lui Bill Clinton, Hillary, fosta şefă a diplomaţiei americane în primul mandat al preşedintelui Barack Obama, s-ar pregăti să candideze la Casa Albă, din partea Partidului Democrat, în 2016. Aceste ipoteze îi incită pe americani, care speculează că apariţia Monicăi Lewinsky la un post de televiziune cunoscut ca fiind  de partea Republicanilor nu ar fi cu totul întâmplătoare.

Dar toate acestea sunt, până la urmă, vorbe. Ce este sigur, este faptul că, dacă Monica va semna contractul cu TV Fox,  producătorii vor cheltui 105.000 de dolari pe operaţiile estetice ale fostei amante a preşedintelui Bill Clinton.